icon

Keď druhá strana nerešpektuje súdny rozkaz

tinuskamacurka
5. jan 2026

Ahojte priateľ ma súdny rozkaz každý parný víkend ma mať deti .chodi za matkou vždy vstanoveny cas ,nakameruje si čas ,zebtam bol a ide preč lebo matka sa nehlási ani deti neodovzda.pravnik mu po 3 kráľoch ide napísať neodkladne opatrenie na výkon .ona tvrdí ,že ona súdny rozkaz nema ,pritom ma aj ona právnika a rozhodnutie prišlo aj na socialku .nema niekto takyto prípad keď druha strana nerešpektuje sud ?sni výkon nebude rešpektovať .radsej zaplati pokutu .deti k nemu chcu ísť len ona je alkoholicko-psychiatrický pacient (nelieči sa )ma bipolárnu poruchu
Priateľ nemal deti ani na sviatky mal súdom stanovené 25.12 samozrejme ma len video ako pre ne išiel a ako odišiel .dakujem za každú radu

katkaseiner
5. jan 2026

s policajtami sa nepokusal ist k ex? ked ma rozhodnutie, tak ho ma aj ona. To ze nema, pravda byt nemusi, na druhej strane ked si mysli ze nepreberie, tak to tiez nic neznamena, povazuje sa za dorucene. Skusenost nemam, ale drzim palce

tinuskamacurka
autor
5. jan 2026
@katkaseiner

s policajtami sa nepokusal ist k ex? ked ma rozhodnutie, tak ho ma aj ona. To ze nema, pravda byt nemusi, na druhej strane ked si mysli ze nepreberie, tak to tiez nic neznamena, povazuje sa za dorucene. Skusenost nemam, ale drzim palce

@katkaseiner bol tam aj s políciou ,deti bolompocutbza dverami ale neotvorili a policajti nemohli nic

katkaseiner
5. jan 2026
@tinuskamacurka

@katkaseiner bol tam aj s políciou ,deti bolompocutbza dverami ale neotvorili a policajti nemohli nic

@tinuskamacurka uf, to mi je luto..

kavasmliekom
5. jan 2026
@tinuskamacurka

@tinuskamacurka dať zase na súd a dúfať, že jej deti odoberú, keď má tieto alkoholické stavy a poruchy aj dokázateľne.

januska12323
5. jan 2026

@tinuskamacurka "alkoholicko-psychiatrický pacient (nelieči sa )ma bipolárnu poruchu" a on nebojuje o deti do svojej starostlivosti?

tinuskamacurka
autor
5. jan 2026
@januska12323

@tinuskamacurka "alkoholicko-psychiatrický pacient (nelieči sa )ma bipolárnu poruchu" a on nebojuje o deti do svojej starostlivosti?

@januska12323 samozrejme že bojuje ale sud to stále zamieta lebo herečka doložila jednu kontrolu u psychiatra a že deti su na ne naviazané a že mala Ellka ma iba rok a pol tak k nej chodí socialka na kontrolu podotýkam ohlásené ,kedy ona naschval navarí a nepije pred návštevou

tinuskamacurka
autor
5. jan 2026
@januska12323

@januska12323 ma rozkaz od sudu a ona si určuje svoje podmienky že môže byt z deťmi za jej prítomnosti ma neutrálnom mieste na dve hodiny .samozrejme že nato nepristúpil

kavasmliekom
5. jan 2026
@tinuskamacurka

@januska12323 ma rozkaz od sudu a ona si určuje svoje podmienky že môže byt z deťmi za jej prítomnosti ma neutrálnom mieste na dve hodiny .samozrejme že nato nepristúpil

@tinuskamacurka vy ste z nejakej sociálnej rodiny? Neverím, že sociálka je taká pridrbana, že sa ohlási a nevidí tie problémy. A otec storočia asi tiež nebude, keď si namiesto toho, aby volal zakaždým políciu, že mu odmieta dať deti, natočí video času kedy zaklope a kedy sa otočí na päte. Čo ma v rozsudku? Kedy bol posledný rozsudok? Aké odôvodnenie dal súd na to, že zamieta jeho žiadosť o posúdenie deti jemu?

tinuskamacurka
autor
5. jan 2026
@kavasmliekom

@tinuskamacurka vy ste z nejakej sociálnej rodiny? Neverím, že sociálka je taká pridrbana, že sa ohlási a nevidí tie problémy. A otec storočia asi tiež nebude, keď si namiesto toho, aby volal zakaždým políciu, že mu odmieta dať deti, natočí video času kedy zaklope a kedy sa otočí na päte. Čo ma v rozsudku? Kedy bol posledný rozsudok? Aké odôvodnenie dal súd na to, že zamieta jeho žiadosť o posúdenie deti jemu?

@kavasmliekom socialka povedala že nieže dobre pre deti aby sa volali policajti lebo su male a mali by zbroji iba stres nic ine .odovodnie bolo že deti su naviazané na matku a matka navštevuje nejakú organizáciu náruč kde chodí na nejaké hodiny .byvaju 2 minúty od seba vidia si do okna a nema k deťom prístup .samozrejme že vždy matku kontaktoval že čaká pred vchodom na deti čakal tam aj pol hodiny volal ale ona nereagovala

tinuskamacurka
autor
5. jan 2026
@kavasmliekom

@kavasmliekom rozsudok bol 3 týždne dozadu že ma mastnote každý parný víkend deti a že to ešte neni konečný rozsudok .to je len do sudu ktorý je 26.1

kavasmliekom
5. jan 2026
@tinuskamacurka

@kavasmliekom rozsudok bol 3 týždne dozadu že ma mastnote každý parný víkend deti a že to ešte neni konečný rozsudok .to je len do sudu ktorý je 26.1

@tinuskamacurka tak treba vydržať a predložiť všetky vytlačené správy komunikáciu.

huxy
5. jan 2026

Viem že nepomôžem, ale to priateľ nevedel, že je alkoholička s takou poruchou, že s ňou mal ďalšie dieťa, ktoré má teraz rok a pol???

anonym_67128c
5. jan 2026

@tinuskamacurka tak tvoj partner ma dieta ktore ma rok a pol matka bojuje na sude aby malo bezpečie a stabilitu a ty to co riesis ? Nech si to riesi tvoj chlap a prepac ale to uz chlap s dvoma detmi ? Neni dost slobodných píšeš o tej matke len aka je a psychiater ale ktovie co ona pri tebe a tvojom pankovi zazila ....a samozrejme deti maju nárok na otca su rovnako jeho aj jej ale ked človek nepozná nečakaj ze ta tu niekto bude chváliť éra ti je ellky luto ale ze si im zobrala otca manžela ti luto nebolo

anonym_67128c
5. jan 2026
@huxy

Viem že nepomôžem, ale to priateľ nevedel, že je alkoholička s takou poruchou, že s ňou mal ďalšie dieťa, ktoré má teraz rok a pol???

@huxy nieco na tom zrejme neni pravdivé...

mogaa
6. jan 2026
@anonym_67128c

@huxy nieco na tom zrejme neni pravdivé...

@tinuskamacurka nech žiada dieťa do svojej starostlivosti alebo nech nezaplatí výživné(teda zaplatí ale s oneskorením)....ja osobne by som jej v toto prípade posiela výživné hala bala, tak aby na neho nemohla dať exekúciu ale aby nikdy nevedela kedy a v akej čiastke výživné príde....

anonym_67128c
6. jan 2026
@mogaa

@tinuskamacurka nech žiada dieťa do svojej starostlivosti alebo nech nezaplatí výživné(teda zaplatí ale s oneskorením)....ja osobne by som jej v toto prípade posiela výživné hala bala, tak aby na neho nemohla dať exekúciu ale aby nikdy nevedela kedy a v akej čiastke výživné príde....

@mogaa no to si pekná medzera neposielat výživné a koho tym potrestá akurát tak deti bože z takéhoto zmýšľania mi je na vracanie

motylik2559
6. jan 2026

@tinuskamacurka Ahoj, vypytal si tvoj partner zaznam od policie, ked tam boli a nechcela deti vydat? Tento zaznam by mu pomohol na sude ako dokaz a kludne volat takto policiu opakovane a vzdy pytat zaznam od nich. Dalsia vec, ktoru moze spravit je, ze tam pride s nejakou nezavislou osobou ako svedkom (ktory moze potom dodat svedectvo na sude, ci notarom overenym spisanym vyjadrenim, alebo priamo osobne na sude), dalsia vec, tvoj priatel, ktory ma zaujem o deti, by mal ist toto nahlasit UPSVaR..dalsia vec co mozete spravit je,ze ak tam ma jeho ex nejakeho suseda, ktory by vedel potvrdit jej alkoholizmus..ked napr ju s detmi stretava a ona je pod vplyvom, alebo aj bez deti a je pod vplyvom. Vsetky mozne dostupne dokazy predlozit pravnikovi, ak ho ma, alebo priamo na sud do dalsieho terminu pojednavania. A inak, dokonca takato vec,ze odmieta vydat deti je aj trestna- lebo je to povazovane ako marenie vykonu rozhodnutia, cize da sa podat aj trestne oznamenie. Ak nechcete ist formou tretneho oznamenia, tak aspon podat navrh na nariadenie vykonu rozhodnutia. Lenze, ak je uz pojednavanie urcene na 26.1., tak dovtedy zozbierajte vsetky mozne dostupne dokazy, ako som uz pisala vyssie. Drzim palce, aby boli deti zverene v tomto pripade otcovi.

cacianka
6. jan 2026
@mogaa

@mogaa to nemyslíš vážne ?! 🤦
Stačí že sa oneskorí o jeden deň alebo pošle o 5 € menej, tak niekto prepnutej matke poradí a ona môže podať exekúciu. Tak radšej netrep blbosti