Koľko platí váš bývalý partner výživné?
@anonym_2175b0 tak to mi je naozaj ľúto.Raz vám deti všetko oplatia.
@pojezdalova ďakujem ❤️
Obávam sa že ak mu matka zomrie, nepošle od seba ani cent. Dediť nebude, byt už darovala dcére.
@oriesocek tomuto ozaj neverim, zena co zarobi 3500 mesacne asi je dost sikovna , a 2500 na dieta a ma problem vyzit? si robis kozy? ci toto je akoze naozaj?
@balerina2025 tak ľudia s takým príjmom majú poväčšine aj iné náklady. Len súkromná,medzinárodná škola ti zožerie slušnú kopu a keď jej zmizlo 15000 a má len 3500 plus výživné,plus nákladné byvanie,jasne,že to cíti.
Suseda v čistom má 3500. Jej ex má príjem okolo 15000 v čistom mesačne. Posiela jej 2500 mesačne. Často ju vidím uplakanú ako nevie vyjsť do konca mesiaca.
@sevrin dobrý vtip
100 Eur, 7 rocny.. ex zaraba v cistom 4000 ja 2000.. ale stara sa o maleho velmi (az moc) aktivne, byvame vedla seba, maly spi kazdy bozi den u neho, chce spat s tatom, u mna je zas kazdy den do cca 21:00 vecer, takze mame akokeby taku spolocnu starostlivost . Maju velmi intenzivny vztah.. sam povie mam Vas rad oboch ale viac tata
@anonym_ff9f4c toto podľa mňa nie je ok ... Dvaja rozvedený sa nemajú spoločne o dieťa starať, každý zvlášť a ani sa medzi sebou nemajú stretávať a baviť sa. Dieťa musí chápať, že tí rodičia už k sebe nepatria a ani už nikdy nebudú patriť a musí akceptovať nových partnerov / manželov tích rozvedenych strán.
@anonym_ff9f4c toto podľa mňa nie je ok ... Dvaja rozvedený sa nemajú spoločne o dieťa starať, každý zvlášť a ani sa medzi sebou nemajú stretávať a baviť sa. Dieťa musí chápať, že tí rodičia už k sebe nepatria a ani už nikdy nebudú patriť a musí akceptovať nových partnerov / manželov tích rozvedenych strán.
@anonym_a416d3 to je len do času kým si jeden z nich alebo obaja nájdu nových partnerov. Neviem si predstaviť kto by toto vo vzťahu toleroval

@pojezdalova jemu je to jedno, ani o deti sa nezaujíma. Mám polovičný ID aj pracujem koľko vládzem, aj post domovnícky som vzala, len aby sme niečo mali. A milostivý pán zahlási na súde, že on nemá peniaze, on nemôže platiť, jeho živý mamička.
@anonym_2175b0 tak to mi je naozaj ľúto.Raz vám deti všetko oplatia.