icon

Mali ste na súde ohľadom dieťaťa súdneho znalca?

nikinkals
29. okt 2014

Prosím ak sa nájde osobka, ktorá ma s týmto skúsenosť,tak by mi to veľmi pomohlo...potrebujem sa čosi opýtať. .ďakujem a prajem príjemný večer

titkovamiriam
29. okt 2014

@nikinkals koliznu opatrovníčku.to maju vzdy deti-ale sudny znalec to neviem

nikinkals
autor
29. okt 2014

@titkovamiriam koliznu mam i ja,to je samozrejmost,lenze som komunikovala so sudom a nepacil sa mi znalecky posudok a tak teda ta znalkyna bude na pojednavani,tak som sa chcela cosi popytat 🙂

titkovamiriam
29. okt 2014

@nikinkals tak to neporadím,ale ohladne vyživneho ak by si daco potrebovala som bohužial expert.. 😠

babulienka23
4. nov 2014

ahoj, ja som bola u súdneho znalca s deťmi tento rok v januári. Znalec na pojednávaní nebol on len napíše znalecký posudok ...... neviem čo všetko chceš vedieť?

sarlota19
17. nov 2014

Ja by som chcela vedieť či môže otec dostať deti bez mojej prítomnosti majú 8 a22 mesiacov

rolanda18
24. nov 2014

@nikinkals ako ti dopadol ten sud?moj brat bude mat o 3 dni znalkynu na sude

nikinkals
autor
24. nov 2014

@rolanda18 no vyzivne mam mensie ako som ziadala,ale to preto,ze dolezity ukazal,ze ma prijem len minimalku a sudna znalkyna sa mi tam kvoli nepravdivemu udaju v posudku ospravedlnila...cize dobre,mala je prisudena mne a on sa jej vzdava :D

rolanda18
24. nov 2014

@nikinkals zas sudna znalkyna,nedala vsetko do bratovej vypovede,tak preto,chce aby sudna znalkyna odpovedala na to,pred sudom,pretoze matkyna vypoved je tam cela,tak je to trosku nepochopitelne

nikinkals
autor
24. nov 2014

@rolanda18 tak si napis na sud,ja som pisala email a predvolali normalne sudnu znalkynu a musela pred sudom odpovedat co som sa pytala a nesedelo mi v posudku+ sa ospravedlnit do zapisnice

fidorka7
24. nov 2014

no nemyslím si že súd prizve súdneho znalca k tomu, aby posúdil, či matka musí byť prítomná pri stretnutí s otcom