icon

Mám očakávať doma návštevu zo sociálky po posudku?

19. mar 2025

Ahojte, do školy prišla žiadosť zo sociálky na napísanie posudku na dieťa. Môžem tým pádom očakávať návštevu aj doma ? Či keď triedny učiteľ napíše pozitívny posudok tak to sociálka uzavrie?

pribinak
19. mar 2025

Sa rozvadzate? Ak áno, tak môžete čakať aj doma

Škola píše o dochádzke, prospechu, správni, pripravenosti na vyučovani, či má pomocky, chodí na krúžky či výlet

Ale aj o tom či dieťa nemá zanedbaný zovňajšok, máva desiatu, nebýva plačlivé či agresívne

Či rodiča spolupracujú so školou, zaujímajú sa o dieťa, komunikuje v prípade potreby s vyučujúcimi

autor
19. mar 2025

@pribinak už som rozvedená, vtedy sme napríklad doma návštevu mali, ale zo škôlky si posudok nepýtali. Toto sa inej veci týka. Ale ako nech prídu nemáme čo skrývať, len ma zaujíma aký je postup .

pribinak
19. mar 2025

Ak je nejaký problém tak sociálka si bežne pyta dotiadanie zo skolky/skoly a niekdy aj od pediatra

Veď pozri, ak je podľa teba všetko ok, buď rada, budeš sa môcť o to oprieť že aj posudok zo školy je pozitívny

autor
19. mar 2025

@pribinak áno jasné, nestresujem, aj keď to nie je práve príjemná situácia. Bola aj triedna prekvapená, vravela mi to včera na rodičovskom, že ona tam nemá čo zlé napísať. Syn je len prvák, učí sa dobre, pripravený chodí, desiatu nosí , pomôcky má a čistý do školy chodí tiež ( zo školy už nie 😂).

pribinak
19. mar 2025

Tak toto dá ucitelka so správy a všetko ok 😊😊