icon

Môžem požiadať o kontrolu teploty v byte?

5. okt 2024

Dobry den, asi zvláštna otázka, ale mozem ja poslat kontrolu do bytu kde bývam s 5mesačným dieťaťom na kontrolu teplotných podmienok?
Manžel nas týra zimou, tvrdi ze nekuria. V byte je 21st, studený vzduch. Dieťa vkuse kýcha, v tejto zime ho nemôžem ani kúpať. Nasadil nejake tesla digitálne hlavice kvoli setreniu, neviem ich spustiť. Tvrdi, ze ZAPNU SA SAMY ked klesne teplota.
Som.zúfalá, skutočne sa s nim.neda.
On je vlastníkom bytu, nadobudol ho pred svadbou.

Strana
z4
vieronika14
6. okt 2024

21st mam aj ja v dome a v spalni kde spime 19

maciatkolulu
6. okt 2024

Inak,veď nakoniec,keď muž skonštatuje,že je žena nejaká pribrata a v rámci šetrenia teda, obmedzí aj množstvo v chladničke🙃,užitočné,šetrné no a bude. Podľa mňa nemá dospelý,rovnocenný partner niečo zakazovať,prikazovať ,dohoda je asi naj,či?

maciatkolulu
7. okt 2024

Ja naozaj nerozumiem....je fakt super,že vám je prijemne,pri 19-21 st. (Kde sa podeli tie matere,čo už dávajú pančuchy,vlnene čiapky,overal zimného tipu,do škôlky podsite tepláky a tak🙃😂),ale autorke príjemne nie je,ma 5.mesacne dieta a chce si pre svoj komfort a komfort svojho dieťaťa zakúriť. Nevidím na tom nič zvláštne,skôr cítim zufalost. Som si istá,že to,že vám je fajn v chladnejších priestoroch jej nejako nepomôže. Rovnako ako si myslím,že by vám neprišlo ok,kebyže potrebujete zakúriť,lebo...(a vložte si tam čo chcete,kúpanie,malé dieťa,sopel,hormonálna nerovnováha, alebo len tak,že vonku prší ..)nuž a muž nedovolí,prípadne klíma nastavená tak,že nevyhovuje a vy doma s trojmesačným,aké fajn. A chlap povie nie. 🤷Ja neviem,mne to naozaj normálne nepríde. Samozrejme na sociálku a podobné veci ,to nie,to je žiaľ smiešne,ale to,že je to žieňa zúfalé,je viac ako jasné. A príjemný pocit to asi nebude. Nemoct sa cítiť doma dobre. Alebo vám,tým zimomrivejsim,by vyhovovalo,kebyže príde chlap domov a vykuri byť na 25,lebo on chce a hotovo? Ostane by vám napisali-my máme doma tiež 24,je nám fajn,tak suuuuper,pome prikúriť ešte aj do krbu,lebo ostatné to tak majú radi. Asi nejaký ten kompromis,dohoda. Nie rozvod a nie zamyslenie,že polka koná ma doma 20st.,tak musím aj ja,lebo je to normálne a ja som mimo,lebo chcem viac. 😂

mantilka
7. okt 2024

Toto je fakt dobre. Tak on šetrí na kúrení a v lete mu nevadí platiť elektriku za klimu?
Keď je taký drzgros, tak prečo rozhadzuje na nadštandard klímu?
Mladý pán si robí ako on uzná za vhodné ...kráľ tvorstva...a ostatní sa prispôsobte.

bluka2
7. okt 2024

@maciatkolulu Fakt niekto uz dava ciapky a pod.? My sme severne od vas, je tu zimsie, ale ciapku som zatial nevidela ani jednu a vlastne deti chodia stale v svetroch do skoly. Zo skoly aj bez svetra (zabudol :D ) Akurat sme iba tento vikend vymenili sandale za tenisky...

jana_eyre_2
Autor odpoveď zmazal
maciatkolulu
7. okt 2024

@bluka2 ojooooj,už dávno,pančuchy to ide úderom otvorenia škôlok...poniektoré teda. Vid témy tu.

@jana_eyre_2 ďakujem za upozornenie,ale myslím,že väčšina tento preklep pochopila😉

akvi
7. okt 2024

Tu vobec nejde o tych 21 stupnov (za mna tiez ideal teplota), tu ide o debila, ktory si nieco potrebuje dokazovat. Akoze ja mam asi blbu radu - ale chod od neho co najdalej. Dnes je to radiator, co vymysli zajtra? Fakt chces s tymto clovekom zit?

koniarova
7. okt 2024

Je to autoritatívny debil s ktorým sa nedohodneš nikdy. Tebe už život zjavne dodrbal, lebo toto nebude jediný váš problém. Teraz je na rade vaše dieťa.

panickadada
10. okt 2024

Ak ti zakáže aj ohrievač,kým akože začne vykurovacia sezóna,tak choď k rodičom ak majú oni teplešie a už sa k žgrlošovi nevracaj

Strana
z4