Môžem zakázať otcovi a jeho priateľke stretávať sa s dieťaťom?
Ahojte !
Chcela by som sa odvas opytat mozno ze mi viete poradit ! Rozisli sme s priatelom a mame spolu babetko ked ho podam na sud ze nech plati a tak tak viem aj to spravit ze nechcem aby moje babo stretol s tou novou frajerkov co ma on vlaste zakazat snou stretavat ked zobere otecko maleho ? Dakujem za odpovede
Ty si môžeš dať návrh na určenie výživného pre dieťa
A môžeš požiadať aj o úpravu styku dieťaťa s otcom a žiadať vzhľadom pre útly vek dieťaťa aby sa otec a dieťa stretávali v tvojej prítomnosti
Proste bábätko je maličké a ty budeš prú stretávaní sa s otcom a pomáhat ak by bolo niečo treba a aby sa dieťa cítilo bezpečne
Zakázať mu to nemôžeš
Zakazat nemozes ale v odovodnenych pripadoch sud povoli stretavanie len v tvojej pritomnosti alebo socialnej kurately. Ale to musi byt naozaj odovodnene a musis si to dobre obhajit na sude idealne so skusenym pravnikom alebo advokatom.
A este domam, aj vtedy v tvojej pritomnosti alebo kurately moze si so sebou doniest znamost a nikto ju nebude moct vyhodit ale aspon ty alebo kuratela nato bude dohliadat.
Ibaže by toto chcel urobiť tvoj ex tebe, bola by si spokojná. Nerob prieky, nehoň si ego cez dieťa, je to úbohé.
S tvojim novým partnerom ,sa dieta tiež nebude stretávať?
keď má dieťa otec, môže s ním ísť kam chce a stretnúť sa s ním s kým chce.....on má rovnaké práva ako ty, ani on tebe nemôže zakázať brať dieťa ku kamarátke alebo k tvojim rodičom.....
Otec je rovnaky rodic ako matka, ma rovnake prava. Aj pravo zoznamit dieta s novou partnerkou, tak ako ma matka pravo zoznamit dieta s novym partnerom, ak ho ma.
co tak zahodit svoju hrdost a spravat sa dospelo? dieta otca potrebuje a raz si aj ty snad niekoho najdes a to ako ho nebudes zoznamovat s dietatom? ved ked nie otec tak ani ty
Toto je dotaz ublizenej 17ky v rubrike "Laska, sex a trapeni"...
To je nemozne.Trebalo premyslat kym si sa rozhodla s kym budes mat dieta.

Nie,nezakazes mu. Zoznami syna s kazdou stetkou ked bude chciet ;)