Musí manžel nastúpiť na výkon trestu?
Dobrý deň potrebujem sa spýtať ak sme podali o odklad a ešte stále nemáme odpoveď musí manžel v takom prípade nastúpiť
Nástupu na výkon trestu?
Áno, musí nastúpiť. Opakovane ti v skupine právne poradenstvo právnici vysvetlili, že novela trestného zákona sa na neho nevzťahuje. Proste akceptuj, že musí niesť dôsledky za svoje činy.
Odklad školskej dochádzky? 😁
Ak sa jedna o výkon trestu, tak smola, čaká ho kriminál
Boze moj aspon poriadne napis o co ide ked sa uz pytas . Lebo vsetci vieme hned o com pises
ale nastupiť na výkon trestu má podľa mňa.
nepíšeš kedy má termín?
Este aby nenastupil. No pekne, kradnut a sposobit inemu skodu ano, ale do basy, to nieee...
No normálne ma vytočil tento príspevok...
Dakedy sa za krádež odsekla na výstrahu ruka a teraz "chudáčik" chce ešte odklad.. Ešte nebodaj aby chcel nenastúpit do basy. Tak vlame sa niekde cudziemu človeku, okradne ho a ešte rieši nejaké odklady? Už to je divne, ze to vôbec povolili.
A takto prevziať zodpovednosť, to už nič?
Jasne, volal si so sudcom🙄 určite. Len tak ti sudcu dajú k telefónu🤦♀️
@deti95060810 dnes mal termín tak som zavolala na súd a prepojili má do tej kancelárie ktorej to pridelili dali mi sudcu a povedal že on to odloží na 3mesiace
@mulm 🤦
zlodej a odloženie trestu aký chudáčik.Nech si to pekné odsedí čo má.Ked okradal druheho na basu nemyslel čo je nesvojprávny.

Odklad čoho?