Musím ísť na súd. Môžem vziať so sebou 3-mesačné bábätko?
Dobrý deň prajem , rada by som sa spýtala či niekto nemá skúsenosť , mám 3 mesačne bábätko a musím ísť na súd , nemám stráženie . Môže ísť na súd so mnou ? Za rady , skúsenosti ďakujem
@zarnocaid neviem, na ake pojednavanie ides (co sa bude riesit a ako dlho to bude trvat), no ak nemas ine na vyber, v pohode si dieta so sebou vezmi. Nezabudni sa hlavne poriadne vybavit prebalovacou taskou, nosic/satka tiez pomoze, ak je v tom zvyknute spat a kocik, aby si mala kam odkladat veci.
Sudca mozno bude frflat (hlavne ak sa rozreve a nebudes ho vediet rychlo ukludnit), no nie je to nikl zakazane. Ja som ako advokatka (zastupca zalobcu) chodila na pojednavania s malym babom) a nebol s tym problem. Ale to uz zavisi od konkretneho sudcu.
@1sally12 a tu sa prejavuje nenavist k detom. Si predstav, ze 3 mes dieta sa nemusi vobec vediet napit z flase. Moj starsi syn to nevedel do 8 mesiacov (a ked som bola u lekara 2 hod a nemohla som ho brat so sebou, moj muz si s nim tie dve hod dost odtrpel).
@princezna_bosorka neprehanas to trochu? Aká nenávisť k deťom. Niektoré deti sú od narodenia na flaskach a netrpia hladom
@princezna_bosorka aká nenávisť? A čo tie deti, ktoré sú na UM od narodenia? Ako sa asi "naučili" na tú fľašu🙄

Opäť sa tu prejavuje staré známe - ja som matka kto je viac🙄 jasné, dieťa máš na sebe nalepené 24hod keď ti ho nemôže niekto na 2 hod.postrážiť než skončí pojednávanie? A že "stresovať ho flaškou"? Ako fakt? Stresovať?