Musím platiť, ak už neštuduje?
Musím platiť naďalej aj už nestuduje? Myslím od septembra
@petronelka47 a vy si uvedomte ,že veľa chlapov sa bije o svoje deti a nič im nepomôže
@danymata pardon to namalo ist Vám
@minenkak akože prepáč, ale preto, že tvoj muž má nejakú jednu skúsenosť so svojou ex, hodnotíš starostlivosť ostatných mám? Ja keď zhrniem všetky svoje skúsenosti s tým, ako sa oteckovia zaujímajú o svoje ratolesti po rozvode, tak drvivá väčšina maximálne pošle alimenty, ale o dieťa/deti sa nezaujíma, lebo ma záujem si vytvoriť novú rodinu.. nanovo
nechápem,načo tu všetci riešite vzťahy otcov a detí,dotyčný založil už tretiu tému,v tejto vôbec nereaguje...je to iba troll
No chudáčik chlap, aby z neho neubudlo ak dieťaťu pošle pár výživných navyše. Keby mal s dieťaťom vzťah, tak nemusí posielať doporučené listy a čakať na prevzatie, ale vedel by, kde dieťa študuje, čo študuje, či ide pokračovať v štúdiu. A ďalšia vec, keby matke niekto bránil v styku s dieťaťom, tak prevráti celý svet hore nohami,aby s tým dieťaťom bola. Ale každému chudákov chlapovi ex akoze bráni v styku, alebo vo väčšine pripadov je to skôr výhovorka a upokojenie svedomia🤔

@minenkak ale nie každý chlap sa bije o svoje deti,to si uvedom