icon

Muža vzali na vypočúvanie za vyhrážanie sa zabitím. Ako dlho bude zadržaný?

6. aug 2021

Potrebujem poradiť.

Strana
z2
autor
6. aug 2021

Ak muza vzali na vypočúvanie za vyhrážanie zabitím, neviete ako dlho tam bude? Chcem odísť, ale až ráno keď sa dieťa vyspi. Môže prísť ešte teraz, alebo ho tam nechajú 24h?

simona139469
6. aug 2021

Prepáč ale neviem ti poradiť, ja by som asi pre každý prípad odišla hneď. Aj keď chápem prečo chceš počkať, tak na by som išla hneď.

autor
6. aug 2021

@simona139469 nevieš, neda sa to zistiť? Keď zavolám na 158, nebudú mi vedieť povedať.

autor
6. aug 2021
simona139469
6. aug 2021

Prepáč, vôbec s tým nemám skusenost nikdy som nič take neriešila, skús zavolať zato asi nič nedáš. Neviem fakt

autor
6. aug 2021

@simona139469 ďakujem Simka

simona139469
6. aug 2021

Nieje zač. Myslim na teba 😉

simona139469
6. aug 2021

A držím palce

janne318
6. aug 2021

Môže byť len vypočutý a ísť domov. Alebo môže ostať v CPZ pár hodín (CPZ nie je väzba). Alebo môže byť zadržaný pár dní. Ty nerieš preboha v takejto situácii, že dieťa spí!! Keď máš kam odísť, tak čo najskôr vypadni!!! 🙏🙏🙏 Dieťa to dospí cez deň.

autor
6. aug 2021

@simona139469 dakujen

autor
7. aug 2021

Ja neviem co mam čakať, či môžem ísť pokojne spat, alebo sa vráti este viac vyhecovany z vysluchu
Alebo ci si ho tam nechajú tých 24h aby som.sa stihla.s dcérou odsťahovať
Netusim co mam robiť a co mam cakat. Ci príde normálny, ci nie?

autor
7. aug 2021

@janne318
Nevládzem
Nie že psychicky ale uz ani fyzicky nevládzem teraz nikam odchádzať
Ledva vidím na oči, celá.sa trasiem a veľmi sa bojím zaspat

autor
7. aug 2021

Volala som. Zadržali ho

jenny224
7. aug 2021

Choď čím skôr preč, ak je nebezpečný

66simonka66
7. aug 2021

Ja by som sa určite zbalila a odišla čo najskôr kým sa dá, pretože ak ho pustia môže byť ešte viac nervózny a rozzúrený, aby neublížil tebe alebo dieťaťu. Chápem že si vystresovaná a unavená ale ja by som to na tvojom mieste určite neriskovala, zabalila sa a odišla kým je čas. Držím palce nech všetko dobre dopadne.

autor
7. aug 2021

@jenny224
@66simonka66 volala som a rano ho ešte budú vypocuvat

autor
7. aug 2021

Takže ešte sa vyspím aspoň tie 4 hodiny doma

autor
7. aug 2021

A neviete ako sa ti chlapi zvyknú po prepustení správať??? Co mam čakať? Je to individuálne?

mimka1402
7. aug 2021

Ak sa ti vyhrážal zabitím tak tipujem, že doteraz nebol ideálny partner, takže určite mu nedôveruj a vyhni sa mu. Niekto sa stiahne do úzadia a iného takéto niečo naopak vyhecuje. Chod sa vyspať a držím palce, určite sa ozvi, že ako to dopadlo.🙏🏼

autor
7. aug 2021

Dievcata, asi dám neviem ako sa to vola- zákaz priblíženia
Bude mať nárok stretávať sa s dcérou keď ku mne bude mat zákaz? Bude musieť mi na ňu platiť aj keď dám o zákaz priblíženia?

autor
7. aug 2021

Pripadne ak mu zákazu styk aj s dcérou, bude musieť mi na ňu platiť?

autor
7. aug 2021

@mimka1402 nie nebol ideálny, toto už bolo také vyvrcholenie

mimka1402
7. aug 2021

Autorka, tieto veci aktuálne nerieš, to budeš riešiť keď odídeš. Ale myslím, že ak sa preukáže, že je nebezpečný môže mať zakázané stretávanie, alebo obmedzené na to,že bude musieť niekto dohliadať. Ale to musíš riešiť až keď budeš v bezpečí

janne318
7. aug 2021

Môžeš podať návrh na neodkladné opatrenie, ale o tom ti do rána nerozhodnú. Presne ako píše @mimka1402 - to môžeš riešiť, až budeš v bezpečí.

janne318
7. aug 2021

... a áno - na dcéru Ti bude musieť platiť, aj keď mu zakážu s ňou styk.

janne318
7. aug 2021

... na dcéru Ti bude musieť platiť v každom prípade. Ak mu dajú zákaz priblíženia k Tebe, neznamená to automaticky, že sa nesmie stretávať s dcérou. O styku s dieťaťom sa bude (asi) rozhodovať zvlášť.

deti95060810
7. aug 2021

ak máš e, tak si nájdi dobrého právnika. Nech pretlačí to, či je ocinko psych. Ok, pretože ja by som sa bála dať takému psychopatovi dieťa...

bellovag
7. aug 2021

Policajt, respektíve prokurátor do 48 hodín podozrivého buď prepustí bez obvinenia, alebo obviní a prepustí na slobodu. Tiež ho môže obviniť a dať podnet na vzatie do väzby a dovtedy ho nechá v CPZ. Ak osobu obviní a dá návrh na väzbu, v cele môže stráviť ďalších 48 hodín. Do konca tejto lehoty musí sudca rozhodnúť o návrhu na väzbu.

gbgb
7. aug 2021

Ahoj a mas kam ist? Zvyknu sa spravat rozne.

fadama
7. aug 2021

Neviem ako to bolo u vas, ale ja by som od strachu ani nezaspala. Rýchlo utekať preč. 😔
A ináč ako?

Strana
z2