Návrh na striedavú starostlivosť
Ahojte môj ex manžel ma dnes oboznámil s navrhom na striedavú starostlivosť, že by som o tom mohla popremýšľať. Samozrejme neoficiálne mimosúdne... Že by sme to skúsili či to deťom vyhovuje.. uvažujem nad tým a asi s tým ani nemám nejaký problém, deti majú postoj taký nijaký že im to je jedno keď som sa opýtala.. aká je vaša skúsenosť so stredavkou? Funguje to? Ako na to reagujú deti?
Záleží od veku či majú vonku kamarátov, či bývate blízko seba, keď si vy nebudete robiť prieky bude to dobre.
@luccija bývame od seba pomerne blízko, máme autá takže by to nemal byť nejaký problém
Deti majú 10 a 13
Kamarat tak ma deti a vsetko funguje dobre. S ex vychadzaju dobre, deti su uz velke, na vsetkom sa vedia dohodnut, penazi maju obaja tiez dost, takze kvoli tomu nevznika napatie.
Ak byvate blizko seba, a deti maju v podstate rovnaku moznost stretavat sa s kamaratmi u oboch rodicov, a su a tym v pohode, tak zalezi ken na vas dvoch aby to fungovalo. U nas, ked sa utriasli prve mesiace po rozvode tak striedavka bezala bezproblemov. Dcera ale vzdy vedela, ze ak by chcela byt dlhsie u otca alebo u mna, tak moze, ale toto riesila iba pred velkymi pisomkami z jazyka lebo ex ma neskutocne nadanie na jazyky.
@anonym_autor my sme to tak skúsili a je to doteraz, asi 7rokov.

Záleží od veku či majú vonku kamarátov, či bývate blízko seba, keď si vy nebudete robiť prieky bude to dobre.