Návšteva sociálky
Má niekto skúsenosti s vyšetrovaním zo sociálky?
Vraj budú sledovať rodinu pol roka a raz mesačne chodiť nametkovo na návštevu či je všetko v poriadku.
Že budú vypitovat sa aj v práci kde pracujú rodičia,v škole škôlke kde chodia deti budú všetko skúmať.
Na čo je toto všetko dobré?
Zvlastne, ze chcu ist aj k vam do prace. Inak ak vies, ze je vsetko ok, tak nemaj obavu. Je to otravne, ale nie je to hanba. Oni musia preverit kazdy podnet. Pravdepodobne sa im u vas nieco nezda, ak vam dali taketo dlhsie pozorovanie. Je dobre, ze k tomu pristupuju poctivo. Nedeje sa to vsade, zial.
@vreckovka2 Ja sa nebojím nič nenájdu to viem.Len je to už teraz nepríjemné pre mňa a keď budú reči v dedine okolo toho tiež to není dobré.
Ako ste dopadli ? Chodili ku vám často a neohlásene ? Veľmi nepríjemné toto 🫣 Čo vlastne robili ?

Sami od seba neprídu, takže niekto dal podnet na UPSVaR, že deti sú zanedbané. Aj mňa takto nahlásil bývalý muž, keď sa mi chcel pomstiť za rozchod, vyšetrovali ma na úrade aj na polícii. Keďže nič nezistili, uzavreli to ako neopodstatnené. No ale nič príjemné to nie je, človek už aj sám o sebe začne pochybovať, či sa dobre stará...