Neodkladné opatrenie vo veciach maloletých detí
Prosim rozvedene mamicky o radu prip. zeny ktore sa vyznaju uz som z toho jelen alebo z tych buchancov od mojej "lasky"
Mam dat neodkladne na sude alebo to co sa dava na socialnej kuratele?
Musim uz rychlo o bud to alebo to druhe poziadat nakolko coskoro odchadzam a kym som este blizko sudu kde mam trvaly pobyt lebo potom tak lahko nebudem moct behat s malym babatkom a budem v krizovom okrem toho daleko,
Mam uz naozaj asi len 4 dni a popri tom to este musim spisat podla vzorov lebo na socialke su sice ochotni ale robia len do 11 kvoli korone atd.
Muz berie tvrde drogy, bije ma aj ked som bola tehotna stale chodi domov nafetovany, aj s nami tak chodi na aute
Je to dovod na neodkladne aby to sud nevnimal ze to nebodaj zneuzivam?
@modrakengura no malo by to byt v mieste trvalého bydliska dieťaťa, ale ak sa dieťa dlhodobo zdržuje niekde inde, tak aj tam. Ale ty máš maličké bábätko tak asi v mieste TP
@modrakengura neodkladko
Maš v tom poriadny gulaš. 1 krok je zverenie dietafa do tvojej starostlivosti a neodkladne opatrenie, podat to možes naraz a musiš to odôvodniť. Maš nejake dôkazy, lekarske, policajné zaznamy atď? 2 krok podat o rozvod. Skus zistiť či nemaš nárok na bezplatneho pravnika, ktory pomôže aspoň pospisovať podania na súd.
@modrakengura ked bude robit bordel, zavolaj 112. Ze je psychicky mimo a bojis sa. Urobia mu testy a zatvoria ho na psychiatriu na par dni/tyzdnov
@modrakengura všetko na sud, ale zavisi čo budeš žiadat v neodkladnom opatreni a od dôkazov či ti sud vyhovie. Mam pocit, že ani nevieš čo je neodkladne opatrenie a na čo služi. Policiu si volala, podala si trestne oznamenie ? Je super, že si sa rozhodla ho opustiť, ale ak to bude len tvoje slovo proti jeho budeš to mat tažke. Ak ta nezobraly na pohotovost mala si ist k obvodnemu a povedat mu čo sa stalo. Viem si v strese a problemoch, začni riešit jenu vec za druhou. A toho pravnika by si potrebovala.

@modrakengura neodkladko podávas na súde