icon

Nevyplatené výživné na dieťa od bývalého

wized
19. aug 2013

Zdravím ,chcem sa len spýtať či máte niektorá skúsenosť s tým ked bývali partner mi neplati výživné na dieťa určené súdom , ako to je keď ho pojdem udať na políciu?
Štát mi vyplatí to čo mi on nedával odkedy je platný rozsudok a budú si to potom vymáhať od neho ?
Alebo mi to už nevyplatí nikto ? A ako dlho sa to všetko rieši a ťahá?

Ak mi vie niekto povedať ohľadom tohoto viac info tak budem veľmi vďačná. 😉

Strana
z2
sisa311
11. júl 2014

Ahoj ja mam podobny problém byvaly mi tiež neplaty na vyživnom a už je to 10 rokov chodim mi len dopis jako su na tom exekutori a nič to mi za tie roky poslal len 3krat alimenty.A ani ja už neviem jako dalej.

sisa311
11. júl 2014

@vavrova1334 Ahoj ja som teda slovenka a žijem v českej republike ja som to mala tak že som sa sudila o zverenie dietata mne a byvaly je na slovenskutak mne pomohla pani zo sociálky lebo sme boli prideleny k nej a mne už pomohla to poriešit s alimentamy až k exekutorovi.tak ja už len čakam. Na exekuciu musíš dat navrh že ti neplati a stade ti pridu papiere a potom musíš napisat od kedy ti neplati,čiastku kolko je dlžni, a podpisat splnomocnenie a poslat im na exekuciu naspet a oni už to budu riešit. Prajem vela štastia.

sisa311
11. júl 2014

@katka2808 Ahoj tak to s tebou suhlasim moj byvaly už jedne alimenty plati a ja mam snim dceru teraz už 10ročnu a mne to pripada že jedno dieta ma pravo na alimenty a druhé nemá lebo mne neplati vobec.

sisa311
11. júl 2014

@marinko1988 Ahoj podla mna možeš aspoň čo ja viem tak na deti sa dava spetne za 3.roky.

marinko1988
14. júl 2014

@sisa311 tak ja uz mam s tim pokoj podala som na neho trestne oznamenie a ked ze nehchce si ist sadnut na par rokou do chlatku tak mi to uz vyplatil...... teraz mi plati vyzivne kazdy mesiac..... s timi chlapmy musime riesit takto veci iba takto ako som to poriesila ja.........................moj nazor 🙂

onlyso
Odpoveď bola odstránená
macko24
21. nov 2014

ahojte co mam robit neviplatil mi vyzivne

draik
21. nov 2014

Prečítať si tunajšiu diskusiu, je to rozobraté xyz krát.
@macko24

Strana
z2