icon

Odchod z bytu a zaplatenie smeti

17. jún 2022

Ahojte prosím poraďte ako to je keď muž odišiel z bytu do podnájmu ma tu trvalý pobyt a prišiel papier za zaplatenie smeti a on odmieta to zaplatiť?

Strana
z2
angelous1991
20. jún 2022

@silvia2013 ja som to pochopila ako to
@gabrielkaa myslela to ty evidentne nevieš poriadne citat .. pýtala sa že či je smiešne že normálny otec prispieva na deti … treba citat s porozumením Silvi 🤭

silvia2013
20. jún 2022

@gabrielkaa, skor tebe sa nieco nepodarilo 🙂 , odo mna chlap neodisiel 🙂 , ale ani sa mu nečudujem.

gabrielkaa
20. jún 2022

To som nepísala ja. To som skopírovala príspevok silvia2013.

gabrielkaa
20. jún 2022

@silvia2013 odkiaľ máš , že odomna odišiel ? 🙂

silvia2013
20. jún 2022

@gabrielkaa ty si tu fakt nonstop 🙂 pekny den ja sa idem slnit. A ty si najdi chlapa.

gabrielkaa
20. jún 2022

@silvia2013 lebo ty nie. Odpisuje za teba asi niekto iný

cacianka
20. jún 2022

@silvia2013 a prečo by nemal platiť ? Sú aj jeho, on ich splodil a aj on by mal prispievať na všetky náklady okolo detí, tzn.ze aj na poplatky za smeti.
Okrem toho on nie je prihlásený nikde inde, iba v byte na trvalý pobyt. Takže kým si porieši pobyt a smeti inde, musí platiť tam kde je evidovaný.
Inak si pochutí a zarobí aj exekútor na jeho účet. Punktum.

silvia2013
20. jún 2022

@cacianka ja som nenapisala, ze nema platit vobec, , citaj s porozumenim, ale ste sa tu zišli osamotené ženy 🙂 pekný den aj tebe.
S tym exekutorom nemas pravdu, on moze platit na svojom mieste pobytu.

cacianka
20. jún 2022

@silvia2013 ja osamotená nie som ale ty máš problém čítať a vyjadriť sa s porozumením.
Čo ťa upozornili aj iné.
A už ma prosím neoznacuj, idem sa venovať môjmu osamotenemu chlapovi

silvia2013
20. jún 2022

@cacianka upozornila si ma len ty a ta druha osamotena 🙂) Ty mas zjavne problem nielen s čitanim 🙂 , ja teba nemam oznacovat a neprestavas s oznacovanim 🙂) závist je zla vlastnost 🙂

Strana
z2