icon

Otec nahrával dieťa a podal to na predbežné rozhodnutie proti matke

nanyka30
8. sep 2013

Moj este manzel s ktorym uz pol roka nezijem nahraval nasu dcerku ako zufalo place ze nechce ist domov,z nahravky je jasne ze dieta je ticho a hra sa a potom zacne s jednou vetou a ona sa rozplace,potom zasa klud a on zasa zacne a zasa zacne plakat,v pozadi je aj pocut jeho sestru ako ked sa dieta ukludni do nej zacne ,,este este,,a nato zacne dieta opat plakat,nie ze to podal proti mne,ajine nahravky ako prisiel v piatok aj ked mal prist v sobotu a vysvetlujem mu tam ze jej to nerobi dobre ked tam spi,nech ju na noc dovezie,takze nahraval aj mna,a inak sa malej neozve len ked ma v rukach predbezne a pride kazdu druhu sobotu,vsetky dokazy boli ucelovo vyrobene.Moze takto manipulovat psychicky s dietatom?tento tyzden mame sud,idem sama vyrozpravat vsetko co sa dialo a ze mu nebranim a on stale proti mne bojuje a o malu sa nezaujima.chcela som aby s nim bola aj cez vianoce aj sviatky striedavo,na vsetkom sa dohodnut,ale on ma zrusil ze len cez pravnika,pritom vsade na nahravkach sa s nim snazim komunikovat koli dietatu ale stale zo mna robi tu zlu.a vsetko sa toci o tom ze mu branim v styku,neskutocne je to na psychiku,ked o vaas pisu co ste urobili ked nieco take vas ani nenapadlo! ako mam teraz vediet ze je mala pri nom v bezpeci ked ju takto dokazu nahovorit a dostat do tak tazkeho psych stavu?

livocka21
8. sep 2013

@nanyka30 hmmm vselijaki debili su na svete....potrebujes pravnika...

anatalia77
8. sep 2013

@nanyka30 nahrávky nebudú brané ako dokaz na súde,pošlú vás k psychologičke.Inak bez komentára

nanyka30
autor
8. sep 2013

@anatalia77
@livocka21 moj pravnik ma este naposledy nahovaral na to aby ju mal v sirsom styku,ked vie co vsetko on robi.takze toho tam nebereim,ma nepusti ani k slovu ked sa budem chciet vyjadrit,kolizny vsekto videl a mam si ku kazdemu videu pripravit rec,ze sa budu asi preberat na sude ked ich zaslali aj jemu.aj na tych videach mu hovorim ze mu nebranim,nech pride hocikedy,tak ja neviem ci to mal dokazy proti mne ci proti sebe:D

anatalia77
8. sep 2013

@nanyka30 prepáč,ale to vaše pojednávanie bude iná šou...širší styk by som umožnila,a zavalila by som ho poviinnosťami,až by bol čierny

tova
9. sep 2013

Pri kazdom videu len povedz, ze si nedala suhlas aby nahraval ani ti nepovedal ze to nahrava k tomu by mal byt najaky zakon a ziadaj sudcu aby tie videa ako dokazy odmietol. Na sude sa moc nehadaj, len jednoducho odpovedaj co chces a co nie s hlavou hore, niekedy je lepsie menej ale vystizne rozpravat. Tiez ziadaj o jeho psycho vysetrenie kedze takto manipuluje s malou a ci jej bude prospievat k nemu chodit. Neviem ake stare mas dieta, ale neboj, ked bude mat 3r. a viac nebude stihat za nou bude mu stacit na par hodin tyzdenne, typicky nakupit nieco vziat je do parku a adios bude chciet mat slobodu.