Baby poraddte dobreho pravnika na rodinne pravo v Trnave alebo okoli....dakujem🙂
Aj ja by som mala zaujem o dobru pravnicku. Zandaa si z Trnavy?
Anna Niku....je draha ale dobra
Ahojte, ak by ste potrebovali pravne sluzby som z TT, ale pracujem v BA v advokatskej kancelarii, tak ak by ste mali zaujem, mozte napisat spravu
Dakujem za ponuku, mozem sa spytat aku mate prax v rodinnom prave a aku hodinovu sadzbu, dakujem.
Dobrý deň, som advokátkou v oblasti rodinného práva v Trnave. Pokojne ma môžete kontaktovať a rada vám poradím (aj zadarmo), príp. pomôžem. Napr. každý štvrtok prípadne po dohode poskytujem právne poradenstvo zadarmo v Trnave. Želám pekný zvyšok dňa
Dobrý deň,
možem dostať číslo na vás?
DB
@nebicko2 dobry den, mate niekde v trnave advokatsku kancelariu? A akemu pravu sa venujete? Dakujem
Ahojte.Má niekto skúsenosť s pani nebicko2?🙂
@prelamrela hej,mame.....spokojnost 🙂
Mata128,a môžem vedieť v akej veci,je to p.Kolenicova?chcem ju osloviť ohľadom rozvodu.
@prelamrela hej,je to pani Kolenicova....u nas to bolo zverenie dietata....ale teda zlozitejsi pripad....
Ahojte v pripade potreby poskytujeme kvalifikovane právne poradenstvo za ceny nižšie nez je bežne obvykle, ak mate záujem ozvite sa prosím do správy.
Dakujem
Sme Pravo
Tu začni písať odpoveď...
Odošli
už máš? 🙂