icon

Problémový bývalý partner mi po rozvode nedá pokoj

morigan555
23. apr 2019

Ahojte, zase idem po radu. Už som zúfalá..som tesne po rozvode, ale s ex nežijeme už viac ako 8mesiacov.Som u rodičov, bývam sama dolu v prerobenej časti rodinného domu...problém je, že ex mi nedá pokoj.Nasla som si priateľa, útočí naňho,vyhráža sa mi, uráža ma (naozaj hnusne, nechutné urážky a nadávky), keď ide okolo nášho domu a vidí tu priateľovi auto , vypisuje mne,našim, že ako sme to mohli dovoliť a pchať malého inému chlapovi, nechutné správy , je mi z toho už zle...podotýkam, malého mu dávam kedy chce, teda, podľa dohody, nebránim mu, nehuckam ho, nič....
Ja už neviem čo mám robiť, môj priateľ je totálne nekonfliktný, má rád pokoj ako aj ja, môj ex úplný opak.ex mi vyčíta milión veci, že sme to mohli zachrániť,, že som zlodejka deti a podobne.rozvod sme chceli obaja neskôr.si to rozmyslel, ale ja by som sa k nemu už nikdy nevratila.....útočí na celú rodinu, takto sa už nedá fungovať...mala ste niektorá podobný problém, prípadne sklo postupovať?😥
Za každú radu ďakujem...

Strana
z2
morigan555
autor
28. apr 2019

@cacianka ja viem, že to, že mám niekoho nie je krátko po rozvode najrozumnejšie, ale stalo sa, a nechcem prísť o dobrého chlapa kvolex,ktorý si nevazil čo doma mal...chcem sa presťahovať kvôli malému, aby mal svoju izbu,svoju posteľ, svoje hračky, proste pocit domova niekde,lebo takto len chodíme na pár dní, domov a naopak, nebaví ma to a malý potrebuje režim ..

morigan555
autor
28. apr 2019

@heyoka ale neviem, ako to je,či mu môžem tajiť kde s jeho synom bývam...snažím sa mu ho voziť, ale tiež sa to nedá stále...okrem toho,tam kam sa chcem presťahovať je škôlka, ktorú bude malý navštevovať a nemôžem mu zakázať (asi) to vedieť...
Ešte mu dávam poslednú šancu na ukludnenie sa a naozaj už idem riešiť...takto sa nedá žiť...

cacianka
29. apr 2019

@morigan555 chápem. ale aj tak zatiaľ opatrne.

heyoka
29. apr 2019

@morigan555 keby si si nahrávala výhražky tak nemyslím, že by si konala protizákonne keby si tajila svoj pobyt...a jak som písala ty môžeš malého brať za ním ale ty nie si povinná mu dať vedieť kde ty bývaš..to potom už kde by sme žili, keby si už nemohla mať svoj súkromnýživot tak aby ťa psychopat neohrozoval...(?)..ale musíš mať dôkazy..máš právo ísť bývať tam kde chceš s tým, že nie si povinná oznamovať nikomu kde bývaš..len patričným úradom..

heyoka
29. apr 2019

@h
@morigan555 a starostlivosť odieťa doriešiť yo súdom tak, aby obmedzili jeho kontakz s dieťaťom kedže sa vyhráža a bojíš sa o seba aj o dieťa...máš aj svedkov toho čo robí..

Strana
z2