Problémy s kontaktom s deťmi po rozvode
Ex manžel si príde pre deti cca raz za mesiac. Každý deň im volá, ako sa majú, aký mali deň. Nikdy som s tým nemala problém. Opačná situácia nastáva keď sú deti u neho. Zavolať môžem len raz, keď vôbec dvihne. Keď zavolám nikdy nemôžu hovorit lebo jedia, lebo sa hrajú, lebo sa kúpu, lebo dačo. Stala sa situácia, že svokra mi normálne zrušila hovor , keď som s deťmi volala, že už stačilo a zložila. Potom výčitky, že len ich kontrolujem . Keď nezavolam, tak výčitky, že sa nestarám . Na sms neodpovedá, neviem kedy prídu atď... Už ma to nebavi, aby mi zakazovali kontakt s deťmi ...
@anonym_autor na sms neodpovedá , nevieš kedy prídu.
u mňa by nepochodil. veľmi rýchlo by stál pred dvermi aj hodinu - spravila by som si program podľa seba a pre seba. rýchlo by sa naučil komunikovať .
neskáč tak ako ti píska ex.
@anonym_autor ako prepáč ale deti sú u neho raz za mesiac a ty im vyvolavas? Si normálna? Chápem ze chceš vedieť ako sa majú, tak ho popros nech ti aspoň napíše že všetko je ôk. Keď sa s nimi vykecavas, sa necudujem že ťa svokra zrušila. Si s nimi celý mesiac a ten jeden víkend im nenechas čas pre seba? Necuduj sa
@anonym_autor ako prepáč ale deti sú u neho raz za mesiac a ty im vyvolavas? Si normálna? Chápem ze chceš vedieť ako sa majú, tak ho popros nech ti aspoň napíše že všetko je ôk. Keď sa s nimi vykecavas, sa necudujem že ťa svokra zrušila. Si s nimi celý mesiac a ten jeden víkend im nenechas čas pre seba? Necuduj sa
@simona20201309 a Ty si normálna? Ako matka nemá právo zavolať im, lebo to je ich vikend? A Ty by si sa o svoje nestarala?
@simona20201309 súdom máme rozhodnutie, že deti si môže zobrať hocikedy bez obmedzenia, stačí zavolať a dohodnúť sa. Nebýva ani ďaleko od nás , len treba chcieť...v starostlivosti, v kontakte hoci kedy mu nezabranujem
@anonym_autor napíš mu správu, nech ti deti zavolajú od neho, keď dokončia aktivitu/jedlo. Ak nepodpíše, nezavolajú naspäť, všetko zdokumentovať a na súd by som ho dotiahla… správy, čas hovoru máš v mobile, asi tak by som to riešila…samozrejme by som ho o tom neinformovala, nech ma prekvapenie a nech nezmení taktiku rýchlo.
@simona20201309 Však sú u neho iba raz za mesiac, prestaň ich otravovať
@simona20201309 Však sú u neho iba raz za mesiac, prestaň ich otravovať
@sisska96 ale to je jeho problém nie môj, keď ma čas na iné ženy, kamarátovi atď , tak má mať čas aj na deti
@anonym_autor tvoj ex manzel si plnym duskom uziva ze to ma pod kontrolou a moze s tebou "hrat". Robi mu dobre ked ta moze niecim dat dole, asi chudak nema vela moznosti tak vyuziva aspon tu jednu. Moj exmanzel to robi velmi podobne...robi zo mna chorobnu stihacku a vsade rozprava ze som na hlavu. Mne tiez syn bud nezdvihne alebo zdvihne a hovori ako robot ze vsetko ok na otazky odpoveda hrozne divne neurcito.ex ho manipuluje. Uplne ta chapem je to velmi neprimne ja ked je uneho syn kolko krat ani nespim co premyslam preco je to take tajomne
No nie si normálna. Vyššie komentáre sa ti snažili vysvetlit. :D Ma och raz za mesiac a vždy ich priniesol, nie?

Tak urob to iste. Deti jedia pijú cikaju kakaju.