Psychológ a súdny spor o dieťa
Prosím Vás stretli ste sa uz z niečím takým,že vedieme súdny spor o dcéru ja sa snažím preukázať manipuláciu z dieťaťom z ocovej strany a nariadili nám sedenia u psychologa.Spolupracuje aj z dcerkou ktora po odchode k ocovi ma úplne odmieta.Súd nám nariadil znalca a psychológ zaujal postoj,že na čo mi je znalec,že čo stým dosiahnem,že si to mám rozmyslieť.Je to ťažký súdny spor kde z ocovej strany padajú same klamstva a obvinenia ktoré ničím nepreukázal len si dokázal tak dcérku omotať,že je ochotná klamať.Hoci sa snazím aby sme sa z dcerkou mohli stretavat psychológ mi povedal,že on nevie čo má robit lebo kvôli tomu ze trvám na znalcovi dcéra už vobec nechce somnou komunikovat.Ako mam teda dokazat ze je manipulovana a vobec nechapem postoj psychológa ze on nevie co ma robit.A o socialke ani nevravim ta somnou nekomunikuje za to ze som dala staznost na pracovnicky ktore maju nejaku väzbu na oca a bohužiaľ to nemam ako dokazat ale ich postup neni v ziadnom pripade v zaujme aby sme boli z dcerkou aj my...Otec sa ma uplne snazi vymazat z jej zivota a urady mu ocividne pomahaju.Nie som alkoholicka ani nic take vzdy som sa starala v prvom rade o deti...mame este syna ten pokracuje v striedavke zatial sa nedal namotat na kupovanie a podobne veci.
Ahoj autorka, urcite prezivas peklo.
Drzim palce.
@mira0611 to najhoršie aké môže byť....máme ešte synceka a ten pokracuje v striedavke no vidím aj na ňom,že otec uz aj jeho stve proti nám.Vždy ma zhadzoval vždy sa nasiel dovod aby ma pred detmi prezival a urazal.Synovi blokuje moje cislo na tel alebo mu ho vypne aby som snim nebola v kontakte ked je u neho....a takto to zacalo aj z dcerkou.Kazdy den prezivam muky....bojujem za dcerku a zaroven zijem v strachu kedy pritlaci aj syna do niecoho takeho...je to to najhorsie co mozu ludia zazivat a viem ze nie som jedina ale je nas vela.
@jamial277 viem úplne presne o čom píšete, zažívam to ako matka denne. Dieťa si žena vynosi, porodí a následne sa musí prizerať, ako jej niekto vlastné dieťa otáča proti nej. Neskúšala ste na neho podať trestné oznámenie za narúšanie morálnej výchovy dieťaťa?
@anonym_7addaf polícia u nás neni nápomocná....vlastná skúsenosť keď som išla podat trestné oznámenie za nedodržiavnie súdneho nariadenia nechali ma na stanici cakat dve hodiny stým,že každých desat minút ma posielali preč,že si mam dat na sud papiere....vobec sa nechcú zapajat a nakoniec mu to dali ako priestupok
@maminkadeticiek nechat ju sním?On je človek,ktory jej nedava dobry príklad na zivot.Ked bola snami bola milá,láskavá neváhala pomôct.Ako je len u neho zmenila sa na pokritca,agresora a neváži si druhých ľudí.A to je tam pol roka...myslíš si,že s nej vyrastie dobrý clovek?On je agresívny,ľudí iba využíva kým mu vyhovuju a potom ich odkopne....vyvoláva bitky pod vplivom alkoholu a je manipulátor,musí mať všetko pod kontrolou.Dcéra nemá kamarátky je iba s ním a jeho rodinou.Vôbec nechodí von a ked je sama a ludia co ju stretávaju vravia ze býva smutná a utrápená.Myslím si ze ju to trápi ale zo strachu pred ocom uz nemoze ustupit lebo by jej uz nedaval vsetko ak by ho zradila...myslis si ze dieta ma takto vyrastat?
@jamial277 Nemyslim.Len citajuc co si napisala rozmyslam,ako si dokaze jedna zena urobit dieta s takymto clovekom.Tazka situacia kazdopadne.
@barbie2023 je veľa prípadou kde aj ženy stvú deti proti otcom....robia to z oboch strán....no neublizujú len rodicovi ale najma detom...preto by u nas mali zacat trestat rodica,ktory dokaze vyuzivat dieta a nicit mu podu pod nohamy.
@jamial277 presne tak. Manipulácia deti keď je dokázaná, by mala byt trestná. Toľko škody na deťoch na celý život. Veľmi vám držím palce 🫂.
@jamial277 Nemyslim.Len citajuc co si napisala rozmyslam,ako si dokaze jedna zena urobit dieta s takymto clovekom.Tazka situacia kazdopadne.
@maminkadeticiek s to ako dokážeš toto napísať niekomu? Vieš že ľudia sa menia, okolnosti sa menia? Veď len v práci za koľko ľudí dáš ruku do ohňa? Príde situácia a ste cudzí ľudia.
@maminkadeticiek začiatok nebol taký ono sa to začalo ukazovať keď sme mali deti ja som musela stíhať všetko aj mužské práce...postavili sme dom mali statok on podnikal...všetko dokonalé až zacal mat problém z mojimí kamarátkamy,začal mi kontrolovať telefón,vyvolával mi do práce,odstrihol odomňa každého aj mojich rodičou...trvalo mi kým som spoznala čo je zač.On si cez víkendy vetral hlavu tým že popijal a chodil po chatách...ja som bola doma z deťmi.Po mojom odchode som začala chápať z akým človekom som žila a ano nie som na to pyšná😢keby som mohla nikdy by som sním nebola.Doma ma ponižoval a neznášal ak mu niekto povedal,že som šikovná a nemal by sa tak ku mne správať.Zavreli sa dvere a ja som mala psychický teror.A aj napriek tomu nam nariadili striedavku nikoho nezaujimalo ze som poukazovala na to aky je.Lebo na uradoch sa usmieval a rozpraval ako sa zmenil a aky bude ku mne dobry.
@maminkadeticiek začiatok nebol taký ono sa to začalo ukazovať keď sme mali deti ja som musela stíhať všetko aj mužské práce...postavili sme dom mali statok on podnikal...všetko dokonalé až zacal mat problém z mojimí kamarátkamy,začal mi kontrolovať telefón,vyvolával mi do práce,odstrihol odomňa každého aj mojich rodičou...trvalo mi kým som spoznala čo je zač.On si cez víkendy vetral hlavu tým že popijal a chodil po chatách...ja som bola doma z deťmi.Po mojom odchode som začala chápať z akým človekom som žila a ano nie som na to pyšná😢keby som mohla nikdy by som sním nebola.Doma ma ponižoval a neznášal ak mu niekto povedal,že som šikovná a nemal by sa tak ku mne správať.Zavreli sa dvere a ja som mala psychický teror.A aj napriek tomu nam nariadili striedavku nikoho nezaujimalo ze som poukazovala na to aky je.Lebo na uradoch sa usmieval a rozpraval ako sa zmenil a aky bude ku mne dobry.
@jamial277 Chapem,mrzi ma cim si prechadzas.
@maminkadeticiek nabudúce si poznámky naozaj odpustí. Ani za svojho súrodenca nedáš ruku do ohňa. Tu napíšeš žene, ktorá si prechádza hrôzou, ako zle si vybrala a naložíš jej na zodpovednosť, aj správanie jej ex. V živote zodpovedáme len a len za svoje správanie, aj to do istej miery, kým je zdravý rozum. A neboj, každá jedna, ktorá to zažívame máme aj tak denne výčitky. Keď vidíš čo si svojim výberom spôsobila, myslíš, že to ženu teší keď vidí vlastné deti čo musia zažívať?
@maminkadeticiek ďakujem❤️viem,že nás je veľa už či otcovia alebo maminky,ktoré sú bez svojich detičiek a najhoršie je,že nie svojím pričinením...je ťažké ked musíte úradom dokazovať,že ste nezlihali ale je za tým niečo iné a bohužiaľ chvíľami už mám pocit,že je to beznádejné a ked niekto povie vsak sa stým vyrovnajte...dá sa z niečím takým vyrovnať?Keby bol otec lepší človek nikdy by mi nevadilo,že je dcérka len sním ale bojím sa čo snej vychová😢nechcem aby od nej ľudia bočili ako od neho...vždy som sa snažila aby mala to najlepšie aby si zastala slabšieho,aby nerobila medzi ľudmi rozdiely,aby pomohla keď sa jej dá.A snej sa stáva presný opak😢
@barbie2023 je veľa prípadou kde aj ženy stvú deti proti otcom....robia to z oboch strán....no neublizujú len rodicovi ale najma detom...preto by u nas mali zacat trestat rodica,ktory dokaze vyuzivat dieta a nicit mu podu pod nohamy.
@jamial277 to nepíš mne ,ale tej vyššie.

13 rokov?Nechala by som ju s otcom.V tomto veku uz viac stratis ako ziskas ak ju donutis byt s tebou proti jej voli.
@maminkadeticiek nechat ju sním?On je človek,ktory jej nedava dobry príklad na zivot.Ked bola snami bola milá,láskavá neváhala pomôct.Ako je len u neho zmenila sa na pokritca,agresora a neváži si druhých ľudí.A to je tam pol roka...myslíš si,že s nej vyrastie dobrý clovek?On je agresívny,ľudí iba využíva kým mu vyhovuju a potom ich odkopne....vyvoláva bitky pod vplivom alkoholu a je manipulátor,musí mať všetko pod kontrolou.Dcéra nemá kamarátky je iba s ním a jeho rodinou.Vôbec nechodí von a ked je sama a ludia co ju stretávaju vravia ze býva smutná a utrápená.Myslím si ze ju to trápi ale zo strachu pred ocom uz nemoze ustupit lebo by jej uz nedaval vsetko ak by ho zradila...myslis si ze dieta ma takto vyrastat?