icon

Referencie na právnikov v Košiciach

ootaznik
18. okt 2014

prosim o konkretne referencie na KE pravnikov, ktori neposielaju na pojednavania vo veci maloletych deti svojich koncipientov, su dravi a huzevnati, mate z nich pocit, ze sa vam skutocne venuju, su to bojovnici a pod.

ootaznik
autor
23. okt 2014

Nikto nič ? :(

michaela138
5. nov 2014

@ootaznik nerozumiem vašej averzii ku koncipientom. Z vlastnej skúsenosti môžem potvrdiť, že v rodinných veciach sú to skôr mladí, priebojní koncipienti, ktorí empatickejšie pristupujú ku klientom a dokážu si podrobnejšie naštudovať judikatúry k skutkovým prípadom ako niektorí povedzme, že starší advokáti, ktorí si pojednávania len odsedia, aby za nich dostali zaplatené. A ďalšia vec, rodinné veci sa prevažne riešia tiež skôr na "papieri" vykonaným dokazovaním, písomnými vyjadreniami, kvalifikovanými právnymi podaniami a nie sú tam také dôležité ani tie škriepky priamo na pojednávaní. Želám veľa štastia pri výbere...

barrilla
8. nov 2014

vies na com zarabaju schopni pravnici? Myslis, ze na rodinnom prave? Nie, na obchodnom a trestnom. Rodinne pravo robia iba ich koncipenti. Ziaden schopny pravnik, ktory potrevuje vela zarobit, by neuzivil kancelariu robenim rozvodov, upravov styku a pod.

michaela138
9. nov 2014

@barrilla veru tak... rodinne pravo je vela roboty za malo muziky a aj ked je dobre urobena, aj tak takmer nik nie je spokojny.. pretoze je to viac menej vec kompromisu

romanovic
15. nov 2014

Ahoj, skus judr. Klaudia Azariova, ma advokatsku kancelariu, velmi dobra.

taniahorvat
21. jan 2022

Čaute. Ja som mala advokáta Dr. Mačíka z Prešova a bola som nadmieru spokojná. Môžem odporúčať.

yvana1212
22. feb 2022

@taniahorvat riešili ste rodinné právo?

petronelahalicka
Autor odpoveď zmazal
petronelahalicka
17. júl 2024

Taktiež odporúčam pána Mačíka