Referencie na právnikov v Košiciach
prosim o konkretne referencie na KE pravnikov, ktori neposielaju na pojednavania vo veci maloletych deti svojich koncipientov, su dravi a huzevnati, mate z nich pocit, ze sa vam skutocne venuju, su to bojovnici a pod.
@ootaznik nerozumiem vašej averzii ku koncipientom. Z vlastnej skúsenosti môžem potvrdiť, že v rodinných veciach sú to skôr mladí, priebojní koncipienti, ktorí empatickejšie pristupujú ku klientom a dokážu si podrobnejšie naštudovať judikatúry k skutkovým prípadom ako niektorí povedzme, že starší advokáti, ktorí si pojednávania len odsedia, aby za nich dostali zaplatené. A ďalšia vec, rodinné veci sa prevažne riešia tiež skôr na "papieri" vykonaným dokazovaním, písomnými vyjadreniami, kvalifikovanými právnymi podaniami a nie sú tam také dôležité ani tie škriepky priamo na pojednávaní. Želám veľa štastia pri výbere...
vies na com zarabaju schopni pravnici? Myslis, ze na rodinnom prave? Nie, na obchodnom a trestnom. Rodinne pravo robia iba ich koncipenti. Ziaden schopny pravnik, ktory potrevuje vela zarobit, by neuzivil kancelariu robenim rozvodov, upravov styku a pod.
@barrilla veru tak... rodinne pravo je vela roboty za malo muziky a aj ked je dobre urobena, aj tak takmer nik nie je spokojny.. pretoze je to viac menej vec kompromisu
Ahoj, skus judr. Klaudia Azariova, ma advokatsku kancelariu, velmi dobra.
Čaute. Ja som mala advokáta Dr. Mačíka z Prešova a bola som nadmieru spokojná. Môžem odporúčať.
@taniahorvat riešili ste rodinné právo?
Taktiež odporúčam pána Mačíka

Nikto nič ? :(