Riešenie rodičovských práv a povinností pri rozchode
Ahojte, viete mi poradiť na čo si dať pozor prípadne čo vybaviť alebo poriešiť keď s priateľom máme dve deti a neplánujeme spolu zostať. Potrebujem byť o dva kroky napred aby mi náhodou nezačal robiť problémy s deckami (vieme aké dokáže byť chlapské ego). O deti sa starám iba ja, on nie je schopný sa o nich starať, ani sa o to nikdy nezaujímal. Jeho rodičovstvo spočíva len v tom, že si ich fotí a dáva na internet aby každý videl aký je otecko a tam to končí. Zatiaľ riešim zmenu priezvisk s čím súhlasil.
Ďakujem
Začala si výborným krokom pretože po rozchode by už so zmenou priezviska nesúhlasil naschvál. Naznačil niečo ako by chcel aby vyzerala starostlivosť?
Viešco ak chceš rovno mi napíš riešila som to isté nie tak dávno
Začala si výborným krokom pretože po rozchode by už so zmenou priezviska nesúhlasil naschvál. Naznačil niečo ako by chcel aby vyzerala starostlivosť?
@nin12345 ďakujem, presne toho sa bojím, že by mu začal niekto ešte aj dávať rozumy, alebo by mi to skrátka iba chcel sťažiť. On zatial nič nerieši ohľadne detí, všetko necháva úplne na mne, takže ja vôbec neviem čo od neho očakávať. Jediné čo robí je, že pridáva staré fotky na fb aby jeho rodina a priatelia videli aký je on otecko a ako na deti myslí aj keď ja sviňa mu ich nechcem dať . Je to celé nepríjemné

Stanovenie vyzivneho, ako casto chces aby sa s detmi stretaval.