icon

Striedavá starostlivosť a 1,5-ročné dieťa

3. máj 2023

Baby ahojte ako to je..s priatelom mame dieta 1.5r a kedze jeho rodina ma nenavidi a medzi nami sa to pokazilo chceme ist od seba..on si vybral jeho rodinu a nechce pre nasu zachranu urobit nic ..jansom sa snazila ale pocuvat od nich aka som neschopacka a podobne a byt na to sama uz nedavam...ide o to..krd pojdeme od seba automaticky ide mala na striedavku a bez mojho dohladu?pravdupovediac nechvem aby bola len s nim a s nimi..je nrjaka sanca ze uspejem?neni zly otec ked mohol sa postaral ale maly sa boji svokrovcov lebo sa od jej narodenia doteraz oeho nrzaujimali a on silou mocou chce aby ich poznal dakujem..

Strana
z2
simona20201309
3. máj 2023

* podaniu- plodeniu

vikiki29
3. máj 2023

@simona20201309 to nie autorka ale jej priateľ rozbil rodinu. Pri nadavkach, urazkach a priekoch to nie je o jej tvrdohlavosti že s ním nevydrží. Ja si neviem ani predstaviť aby sa ma chlap nezastal hoci aj pred rodičmi… takýto partner je na nič, zbytočný… a nie, nie je ani ukážkový otec keď dokáže na ňu nadávať pred synom. Aký to je už vzor pre to dieťa…

simona20201309
3. máj 2023

@vikiki29 uráža, nadáva a robí prieky? Ved sa rozchadzaju, tak skrabkat za uška sa asi nebudú.. a ani autorka ho zrejme nevolá zlatko...
Ona prieky nerobí?
Je to obyčajná jesitnost a absolútna hlúposť co rieši...
Dupe nozkou ako by išlo o malteszkeho psíka...
Pre boha... čítaš co rieši? Partner sa rozhodol obnoviť vzťah so svojimi rodičmi a autorka sa ide preto zjancit. Úplne nezrelé chovanie.
Treba to predychat. Odchodom nič nevyrieši. Tak či tak budú starí rodicia vnuka poznať. Ak sa rozidu, o to viac budú mať príležitosť.
Autorka, nemusíš im odpustiť, ani s nimi piť kavu, ale už navždy budú rodinou tvojho syna.

horty99
3. máj 2023

Pokiaľ sa nerozvediete / nemáš v rukách neodkladné opatrenie a on je zapísaný v rodnom liste dieťaťa máte niečo podobné ako spoločnú starostlivosť. Ty mu nemôžeš brániť dieťa si zobrať kde chce , kedy chce , s kým chce - on tebe to isté. Máte úplne rovnaké práva a úplne rovnaké povinnosti. Ak budeš mať v rukách papier o svojej osobnej starostlivosti , on tak či onak - bude mať dieťa minimálne každý druhý víkend a ak bude silno chcieť tak aj striedavku. Totižto ako som písala kým vás nerozvedú - dieťa može mať kľudne týžden a ty s tým neurobíš - nič. Zoberie ho kde chce s kým chce , a čím viac mu budeš brániť tým viac bude všetko stáť proti tebe. Na súde sa skús zdržať toho - že ty nechceš aby dieťa videlo jeho rodinu , lebo narazíš na sudcu ktorý to môže obrátiť celé proti tebe.

autor
3. máj 2023

@simona20201309 ako vies co sa medzi nami stalo ze mas iatotu ze ja som ta hrda?pocuvat nonstop narazky urazky nadavky a od narodenia sa nezaujimat o nase dieta nevediet o nom nic muz sa vyhrazal ako si ide ublizit ze sa na neho a jeho dieta rodina vysrala potom nas vyhadzoval z domu doprepinany a teraz zrazu chcu svokrovci malu??a ja sa ma. Tvarit ze sa tento rok nestal??keby som nechvela zachranit rodinu uz som davno prec ked ma vyhadzoval za to ze ma nemaju radi ja som nikomu z nich neublizila jemu som na vyber nedavala a oni mali vzdy dvere otvorene ale uz sa to neda vydrzat a zobrat mi dieta nasilu len aby ich poznalo zrazu je tiez nie zdrave..vsetko robim ako mi kazu

autor
3. máj 2023

@simona20201309 dalsia vec ziadna jesitnost ...ale darmo vysvetlovat ked nemas ako vediet ako to doma mame..ver mi ze som sa drzala zubami aby som nas zachranila..ano trapi ma ze si ho rok nevsimali a zrazu ked sa ozvu uz sa musim podriadit ako cely zivot muzovi a im..a ked som.mala vlastny nazor vyhodil nas z domu.tak som sklapla a pocuvala co mi povir..a ano jesitnost..pravdaze..neprajem ti takto zit..keby bolo na mne uz tu nieosm

autor
3. máj 2023

@horty99 dakujem.my ale niesme zobrati..ale rozumiem co pises..ja by som nebranila styku ale viem ako sa maly boji a priatel ho nuti a strka im do ruk ked place

autor
3. máj 2023

@vikiki29 dakujem❤️

simona20201309
3. máj 2023

Od narodenia sa nezaujíma o vaše dieťa? Véd si niekoľko krát spomenula ze je skvelý otec.

simona20201309
3. máj 2023

Toto sa podľa mňa dá vyriešiť. Urobit nejaké kompromisy. Dieta je maličké. Príchod dieťaťa zamava nie s jedným párom a niekedy je to naozaj veľmi ťažké.
Poriadne si premysli svoje rozhodnutie. Veľmi by som vám priala, aby ste sa zmierili. A ak nie, tak prosím, nech dieta trpí co najmenej. Naozaj styku nemôžeš brániť. Viem, že je to hrozný pocit. Drz sa.

autor
3. máj 2023

@simona20201309 dakujem za alova..od narodrnia sa nezaujimaju svokrovci az zrazu teraz sa zacali a priatel zabudol na vsetko co nam a jemu spravili..ja uz som hotova neviem co je spravne..ale dakujem za nazor

tajnahostka
30. mar 2025

Ako to dopadlo ???

Strana
z2