Striedavá starostlivosť o dieťa
Mám manžela a dve deti (5 rokov, 4 mesiace). Manžel má dieťa aj s bývalou partnerkou (3,5).
S bývalou má dieťa, nakoľko jej vtedy nepovedal, že má vzťah aj so mnou, obidve nás teda klamal. Ja som si myslela, že sú rozídení. Keď sa to prevalilo, bývalá s ním ukončila vzťah a ja som "vyhrala". Tento rok sme mali svadbu a narodilo sa nám druhé dieťa.
Myslela som si, že nie sú v kontakte, aj keď boli indície, že manžel dcéru občas navštevuje.
Manžel ale z ničoho nič vyrukoval s tým, že chce striedavú starostlivosť a bude o dcéru bojovať. Ja s tým ale nesúhlasím a celá situácia je pre mňa ponižujúca. Najhoršie je, že manžel moje pocity nechápe a dosť sa kvôli tomu hádame. Nechcem tu skrátka mať jeho dcéru a starať sa o ňu. Bude súd prihliadať na môj názor?
@lenkasarka kam asi tak otec s tym deckom pôjde ked s autorkou zije v jednom byte? Keď mu vykrikuje ze ona tam to dieta nechce tak mu tu starostlivosť odopiera lebo je asi jasné že muž nepôjde na týždeň s dieťaťom do hotela
@anonym_6f74de naozaj má to vôbec nezaujíma. Nebudem však písať,že je zlý človek.
@anonym_6f74de naozaj má to vôbec nezaujíma. Nebudem však písať,že je zlý človek.
@lenkasarka tvoj názor, ja mam svoj tak ho respektuj. Dakujem
Ty si nevyhrala.Ty si sa ho len ujala ked ho byvala vykopla.
Ženy šetrite si slova. Profil založený teraz, to hovorí za všetko.
Neviem prečo chce striedavú starostlivosť, sama som prekvapená, lebo doteraz bohvieaký záujem nemal. Jeho dcéra u nás nikdy nebola, on ju posledného pol roka nevidel vôbec. A predtým s ňou trávil tiež minimum času a nikdy s ňou nebol sám.
Nemyslím si že som zlý človek, len to dieťa je dôkaz jeho dlhoročných klamstiev a je to pre mňa bolestivé.
@donna2025 a prečo by si sa o ňu mala ty starať, však hádam sa bude otec roka starať… či on plánuje zavesiť decko tebe na krk a vybavená vec? O vaše deti sa ako stará? Preniesla by som gro zodpovednosti za deti (teda najmä za to 5 ročne) na neho a teda nech sa stará. Lebo tento jeho boj mi pripadá ako silou mocou ublížiť ex a už sa vidí ako dieťa šupne na krk tebe a jemu bude zasa sveta žiť.
Neviem prečo chce striedavú starostlivosť, sama som prekvapená, lebo doteraz bohvieaký záujem nemal. Jeho dcéra u nás nikdy nebola, on ju posledného pol roka nevidel vôbec. A predtým s ňou trávil tiež minimum času a nikdy s ňou nebol sám.
Nemyslím si že som zlý človek, len to dieťa je dôkaz jeho dlhoročných klamstiev a je to pre mňa bolestivé.
@donna2025 a vie,že sa bude musieť o to dieta starať on?
Inakndibry napad záves mu vaše deti na krk ,aby vedel čo ho čaká ,príde domov a ty chod von
@donna2025 autorka ty chod na súd, keď bude jednania alebo sa spoj s bývalou nech ta predvolaju na súd a ty povedz ,že ty si to dieta doma nepraješ,nebude to pre to dieta vhodne prostredie lebo ty to tieto budes separovať od svojich deti
@januska12323
@minenkaa geniálne rady úplne geniálne. Najmä keď je to spoločný dom....nuž a aby sa nakoniec nestalo,že autorka bude sama s deťmi a chlap odíde k bývalej,evidentne k nej stále niečo cíti. Nebude mu možno tak drbat hlavu. A autorka na tom súde môže začať riešiť výživné a rozvod.
@januska12323
@minenkaa geniálne rady úplne geniálne. Najmä keď je to spoločný dom....nuž a aby sa nakoniec nestalo,že autorka bude sama s deťmi a chlap odíde k bývalej,evidentne k nej stále niečo cíti. Nebude mu možno tak drbat hlavu. A autorka na tom súde môže začať riešiť výživné a rozvod.
@maciatkolulu rozvodu sa tak či tak ,prečo by ona nemala pravo na súde povedať čo si mysli a ano je to spoločný dom,preto
@januska12323
@maciatkolulu Dom je jeho, mal ho už pred svadbou.
@maciatkolulu Dom je jeho, mal ho už pred svadbou.
@donna2025 tak si v riti ,teraz už len rieš seba
Nesedi mi vek. Nemalo by byt to jeho dieta najstarsie alebo minimalne podobne veku vasmu prvemu dietatu?
Ci to ta podvadzal az po tom, co ste uz mali prve dieta?
V kazdom pripade, vies o tom dietati odkedy je na svete, myslis, ze sa len tak vymaze?
@anonym_893c02 Vek sedi, podvadzal nas obidve.
@donna2025 nevieš prečo ju chce? Pane bože, ty si fakt hlúpa 🙈 asi preto aby nemusel ex platiť výživné. Alebo druha možnosť, ex si našla nového partnera a ten tvoj sa zľakol že ho nahradi v roli otca. V obidvoch prípadoch máš za muža nemorálne hovado.
@donna2025 nevieš prečo ju chce? Pane bože, ty si fakt hlúpa 🙈 asi preto aby nemusel ex platiť výživné. Alebo druha možnosť, ex si našla nového partnera a ten tvoj sa zľakol že ho nahradi v roli otca. V obidvoch prípadoch máš za muža nemorálne hovado.
@anonym_c6300e výživné neplatí, bývalá od neho nič nechce a ani si ho nedala určiť. Preto som si myslela, že budeme žiť v kľude a že naša rodina je priorita.
@anonym_c6300e výživné neplatí, bývalá od neho nič nechce a ani si ho nedala určiť. Preto som si myslela, že budeme žiť v kľude a že naša rodina je priorita.
@donna2025 načo si si ho brala a este si s nim robila ďalšie dieta? A uz ked si si ho brala tak si mala byť zmierena a vyrovnaná s minulosťou aj s tym ze ma dieta s ex. Ked je dom jeho tak s celou vecou asi nič neurobíš
Tebe ostáva len byť ticho, šúchať nohami a dúfať, že nemá rozrobenú ďalšiu. Ako mu môžeš dôverovať?
@donna2025 aký išiel, takú našiel.
dokonalý chlap, podvádza dve ženy, z obidvomi si spraví deti, z jednou ženou sa udobrí, vezme si ju a spraví dalšie dieťa. Potom sa zrazu spamatá a po rokoch sa chce venovať nemanželskému dieťaťu. Deti nemôžu sa svojho otca, ani za svoje matky. Ja by som nevedela žiť s chlapom, ktorý sa vykašlal na svoje dieťa. Ani by som mu nevedela veriť, že so ženami a plodením dalších detí skončil.
No podla mna bola autorka milenka, ktora otehotnela skor, ako povodna partnerka, ktora ked zistila, ze jej partner uz caka dieta aj s inou, poslala do do riti a stastna milenka si ho zobrala, spravila si s nim dalsie dieta a teraz jej partner striedavkou nici vyhru. Kto chce kam,...
Komenty necitam ale to AZ TERAZ sa citis ponizujuco ? 😀
Nechala si si chlapa ktory sexoval s Tebou a zaroven aj s inou 🤢 a az teraz sa citis ponizene ? Boze fuj grc
Este si mu aj dalsie dieta porodila 😵💫
A druha cast k dietatu, no hroza. Ked si si takeho chudaka nechala, akceptuj aj jeho dieta.
@donna2025 načo si si ho brala a este si s nim robila ďalšie dieta? A uz ked si si ho brala tak si mala byť zmierena a vyrovnaná s minulosťou aj s tym ze ma dieta s ex. Ked je dom jeho tak s celou vecou asi nič neurobíš
@anonym_6f74de Chcela som náš vzťah zoficiálniť, lebo som sa stala terčom otázok od okolia, keď sme sa dozvedeli o jeho dieťati, ktoré, ako on hovorí bolo neplánované a nečakané. A o mňa so synom nechcel prísť.
Chápem to správne? Mali ste spolu bábätko a on ťa začal podvádzať, splodil ďalšie dieťa a ty si ho privítala späť s otvorenou náručou, pretože si "vyhrala" a ešte si s ním mala ďalšie dieťa? A teraz sa ti nepáči, že by chcel byť otcom aj tomu nemanželskému? Ja normálne pochybujem, že tento príbeh je pravda, pretože tak hlúpy nemôže byť nikto
Ani som nechcela klikat. A nakoniec lutujem. Takyto brak by nevymyslela ani markiza
@anonym_6f74de Chcela som náš vzťah zoficiálniť, lebo som sa stala terčom otázok od okolia, keď sme sa dozvedeli o jeho dieťati, ktoré, ako on hovorí bolo neplánované a nečakané. A o mňa so synom nechcel prísť.
@donna2025 o ktorom dieťati teraz hovoríš? O tom co cakal s milenkou? To akože tym ze ste sa zobrali ste chceli zalepit oci okoliu? Nejak tomu celému nerozumiem, ale jedno ti poviem. Ty nie si ta co vyhrala
@donna2025 o ktorom dieťati teraz hovoríš? O tom co cakal s milenkou? To akože tym ze ste sa zobrali ste chceli zalepit oci okoliu? Nejak tomu celému nerozumiem, ale jedno ti poviem. Ty nie si ta co vyhrala
@anonym_6f74de Áno, ja som nakoniec vyzerala ako milenka, pretože s bývalou bol 15 rokov. Mne tvrdil, že má bývalý vzťah vyriešený a ja som mu verila.
No to si teda "vyhrala"! Vykašlať si sa naňho mala keď sa to prevalilo. Keby sa ale nestararal o vaše deti, to už by ti vadilo že? Ale čo uz...škoda že dom nie je tvoj, vtedy by tam dieťa priniesť nemohol.

@anonym_6f74de nie kľudne si môže prenajať kúpiť byt a tam byt s tým dieťaťom ,keď ho chce mať v striedavke
@minenkaa super riešenie 😄 dufam ze je milionár a finančne to utiahne 😂