icon

Svedok - právo nevypovedania

macik6
31. mar 2023

Chcem sa opytat mam ist svedcit na sud ako svedok ktory by tam ani nemal byt.Tak v rychlosti pred dvomi rokmi sa kamaratka rozvadzala podala tresne stihanie na manzela udajne za tyranie ich deti bol na polbrika vo vezbe oznacili niektorych ludi ako svefkov a zial aj mna bola som na policii aj vypovedat.Ide vsak o to a to som aj v policajnej sprave uviedla ze ja som o ziadnich incidentoch nevedela ani nikdy pri nijakych nebola pritomna vsetko som pocula len z jej rozpravania .Po dvoch rokoch sa zrejme odvolal a znova mi prislo ze sa mam uz na sud dostavit ako svedok.Som uz z tohto zufala ze v podstate som bikdy nicoho nebola scedkom a nechapem tomuto nezmyselnemu predvolaniu zbovu ako svedka je mi uz z toho zle nrchcem sa zucastnit na pijednavani .Viem ze je tam pravo nevypovedat za urcitych okolnosti no neviem za kym istvako to spisat .Prosim kto ma s takym niecim skusenosti bola by som vdacna za kazdu radu.Dakujem

Strana
z2
jankasmejka
22. apr 2024

@macik6 ešte by som pri vypočúvaní doplnila, že vám nie je jasné, prečo máte vypovedať ako svedok, keď s týmito osobami ani nie ste v kontakte a tak ste nič nevidela a nič o tom neviete.

Strana
z2