Úprava styku otca s 3-ročným dieťaťom
Ahojte.
Otec dietata žije v zahraničí. Sme rozvedeny.
Mala otca nepozna, lepšie povedané pozna, lenže ho neberie ako otca len ako uja... ona s nim bude len v pritomnosti mňa...nemajú vytvorený žiadny vzťah, mala k nemu ani nechce ísť od 1r s nami nežije.
Vola jej každé 2 tyzdne, nezaujima sa o malu nepýta sa, keď príde na týždeň na SK príde za nou 1-2x na hodinu.
Keď jej vysvetlím s kým pôjde vonku tak hneď začne plakať a je nervozna.
V rozsudku sa nepise nič ohľadom styku.
Môžem požiadať o úpravu styku aby to bolo písané v pritomnosti matky? Dieta ma 3r.,
A keď chcem ísť s malou na vylet stačí keď mu to oznámim?
Ďakujem
@pribinak to ako vážne?
Je tam záujem? Zavola jej raz za 2 tyzdne na 10 min to je záujem? Ty si vieš predstaviť 2 tyzdne nevieš nič o svojom dietati... nič ta nezaujima ohľadom dietati... a to je záujem ze ju nevidí 5 mesiacov a dôjde na hodinu a to mu stačí asi neviete čo je to záujem.... treba sa venovať nie len prísť zobrať ju vonku na hodinu a dovi dopo
@pribinak to ako vážne?
Je tam záujem? Zavola jej raz za 2 tyzdne na 10 min to je záujem? Ty si vieš predstaviť 2 tyzdne nevieš nič o svojom dietati... nič ta nezaujima ohľadom dietati... a to je záujem ze ju nevidí 5 mesiacov a dôjde na hodinu a to mu stačí asi neviete čo je to záujem.... treba sa venovať nie len prísť zobrať ju vonku na hodinu a dovi dopo
@patricia200 mne toto písať nemusíš, ja s tým nemám nič, ale či sa ti to páči alwbo nie, je to záujem

No určite požiadaj o úpravu styku, najmä ak otec žije v zahraniči
Ale trochu si protirečíš, ak jej vola každé 2 týždne, tak to je záujem. Druha vec je kvalita toho záujmu, sle záujem ako taký tam je
Ak ideš na výlet, nemusíš mu oznamovať nič