Ústavný súd zrušil OP/OTP
Ahojte už ste to čítali?Už ste skúšali ísť do obchodu bez covid passu?Pustili vás alebo vaás odbyli pri dverách? No je to na dlhé čítanie.
Tiež sa celej tejto situácii neviem, ako postaviť...
https://www.ustavnysud.sk/aktuality?p_p_id=101_...
Na aktuálnej stránke ústavného súdu je posledné "sedenie" 16.12.2021...
Mám len taký pocit, že niekto sa tu chce hrať s nervami ľudí a vyburcovať ich.
Ale úprimne, keby som sa dala hneď aj teraz zaočkovať, tak do obchodu budem môcť ísť až o polroka, takže pre mňa je to zbytočné. Aj tak je tam minimálne 1%, že mi vakcína uškodí a pochybujem, že ako pokusný králik v tejto veci sa budem môcť niekde sťažovať. Lebo som NEZODPOVEDNÁ, keď si nechcem vziať zodpovednosť za pochybnú POKUSNÚ vakcínu, ktorá je vo svete LEN rok... Ach ľudia, ľudia... Ľudia v minulosti žili bez vakcín a bolo im fajn. Tie choroby, na ktoré najčastejšie zomierali bola pažravosť a špina.
Kolko ludskej sprostosti na tak malom kusku...🙈
@ailiba co ustavny súd, ale opoziční politici ako bojovníci proti opatreniam to neriešili 😀 hm, hm ked už oni to neukázali ako svoje víťazstvo, tak asi to nebude tak ako sa vypisuje na konspiracnych stránkach. 😀
@renatka100 @lienka.7 akože by to nebolo v médiach .. presne pred mesiacom o tom média informovali hned po rozhodnutí ústavného súdu 08.12.2021 napr. https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/609751-u... ... badatel objavil teplú vodu z vodovodu, a ešte z nej urobil aj termálnu haha ...
Všetky opatrenia sú platné, rúška respirátori, OP , OTP režimy ústavný súd pojednával len o štátnej karanténe z apríla až júna 2020 či kedy to bolo, teraz štátna karanténa už dávno nie je.
@mb2021 ja len nerozumiem prečo vždy táto odnož ludi uverí niečomu takému. Ved keď teoreticky budeme s nimi hrať tu hru, ze nás chcú mocnosti zničiť tak predsa nemôžem uveriť tomu, ze si to tie mocnosti potom sami zrušia a ukážu ze to bol podvod 😀 ono tie konspiracie sú vždy zaujímavé, škoda, že ich ľudia nevedia trosku dotiahnuť do dokonalosti, lebo stačí jeden logicky argument a konspiracia sa rozpadne.
Aj ste ten nález čítali? Keď je to tu už aj linknuté, že je to aj v Zbierke zákonov. Predpokladám, že áno, keď sa naň tu odkazuje, tak dajte aj váš výklad.
Ale pomôžem: nie, ústavný súd nezrušil rúška, kľudne si ich noste ďalej, a v tom náleze ani nič o tomto nenájdete, lebo to tam nie je.
@ailiba O čom rozhodol ústavný súd? Máš vyššie k dispozícii celý nález, stačí, že mi prekopíruješ tú časť, kde rozhodol o zrušení OP a rúšok. Ďakujem
ináč sranda, že tu veselo admini takúto dezinformáciu nechajú.
@mondolina Nech to tu kľudne je, aspoň vidíme, aký právne uvedomelí ľudia medzi nami chodia, čo citujú z ústavy, a majú prehľad. Ústavní právnici sú úplná zbytočnosť, aj laik sa hravo vysporiada s výkladom ústavných zákonov..
@oblecenie99 je to písané tak, že sa to dá rôzne vysvetliť. V dnešnej dobe, aby človek bol právnik, politik, lekár a neviem co ešte. Strašný chaos... Nie je to hoax, ale zároveň je to písané tak, že sa tam dá nájsť oboje...
Človek sa tešil zbytočne.Ústavný súd nič nezrušil.Všetko platí tak ako do teraz.Covid pasy,OP,OTP...Ale do kedy nás ľudí budú deliť na očkovaných, neočkovaných.Očkovaný majú slobodu,neočkovaný smola čuš doma nikde ťa aj tak nepustia okrem potravín, drogérie, lekárne.Ale do kedy.Ľudí to už nebaví.Toto sa bude krútiť do veľkej noci,potom príde leto všetko uvoľnia a potom od septembra zase iba OP/OTP.A zase do kolečka do kola 🙆😡
@mizu89 Nasa vlada s tym nic nema...podobne, ba i prisnejsie pravidla platia aj v inych krajinach. Ba si myslim, ze ak by pred 2 rokmi vyhral volby Smer, tak by bolo zaockovanych uz aj 70% ludi. Da sa Smeru vytknut vsetko, ale konzistentnost v tom, ze sa treba ockovat by asi drzali a pravidla by nastavili este prisnejsie. V opozicii by boli proti ockovaniu len fašisti, za sme rodina a Sas sa vyjadrit neviem, aku politicku strategiu by si zvolili. Ano, aj pri Smere, Hlase, Kotlebcov a inych dezolatov je tema ockovanie len nastroj ako zbierat politicke body a nahanat si volicov. K tomu im este ochotne prisluhuju nastroje ruskej propagandy/hybridnej vojny - badatel, hlavnespravy, zemavek a im podobni. Daj sa zaockovat a mas klud...neprikladaj dolezitost temam, ktore su nafuknute a snaz sa zit svoj zivot...btw...nie som volic Smeru , ak to tak vyznelo 😁
@renatka100 tak tak.clovek by ani tak nemal problém sa zaočkovať keby to bolo raz do roka ako proti chrípke a nie pomalí každé 2 mesiace si pichať buster dávku či jak sa to volá.potom samozrejme aj imunita na bode mrazu☹️
Však už začína byť OP+ za chvíľu to hádam bude platiť pri vstupe do každej predajne.boze kam sme sa to dostali 🙏

@ailiba Môjmu synovi tiež nemôžem kúpiť topánky. Už by sa mu hodili o 2 čísla väčšie, no žiaľ, musím sa spoľahnúť, že internet podáva dobré informácie pri predaji a synovi padnú dobre topánky... Všetko nakupujem cez internet a vôbec ma to nebaví. Všade pýtajú platbu vopred a nemám na to prispôsobenú kartu...