icon

Výživné a zmena mena

16. nov 2022

Ahojte kamarat sa pyta, ci mus platit vyzivne aj ked si zmeni priezvisko a odstahuje sa? Ma problem lebo mal taku milenku 40tku trochu uz taku vyzitu a zial stalo sa to, ze ju napustil. Da sa z toho nejak vyzut este? Ona si dieta chce nechat.

zojazoja
16. nov 2022

Nené...toto ňyje 🤣🤣

viestta
16. nov 2022

Keď testy DNA potvrdia otcovstvo platiť bude aj keď zmení meno a odsťahuje sa do Hornej Dolnej

mimi3008
16. nov 2022

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

viestta
16. nov 2022

@zojazoja mladý, blbý, ale plodny🤩

tenerifka
16. nov 2022

...uz taku vyzitu...napustil....
😂😂😂

zojazoja
16. nov 2022

@viestta nie a nie a nie! Tomuto neuverím,že na svete existuje niekto takyto

autor
16. nov 2022

Tak ono to nie je vobec vtipne. A ked stihne zmenit priezvisko a odstahuje sa este pred tymi dna testami??? To by mohlo klapnut nie??? Nie je tu niekto z praxe co s tym ma skusenost?
Alebo moze argumentovat na sude ak bude ziadat prachy ze on to dieta nechcel a ona sa dostatocne nechranila pred otehotnenim? Pisomnu komunikaciu ma ako dokaz, ze od zaciatku pomeru jej bolo jasne zadefinovane, ze sa stretavaju len na dobu urcitu za cielom sexu, nic viac. Ona nedodrzala dohodu. Ako jasne, napustil ju on ale viete ako to myslim. V podstate to bola nehoda.

prasiatko30
16. nov 2022

chudácik - nevie si nasadit prezervativ a ju napustil skatulu starú - mal by si dat zmerat IQ najprv a potom sa vyrovnat s dosledkami svojho konania

viestta
16. nov 2022

Keď matka pôda na súd o určenie výživného, tak ho nájdu. Však jeho pôvodné meno aj odresa budú známe, aj to na aké si ho zmenil. Však to všetko sa deje na úradoch a všetko sa zapisuje do evidencie obyvatelstva. Ten tvoj kamarát (alebo ty) je tak hlúpy a naivný, že si to ani neviem predstaviť.

viestta
16. nov 2022

@zojazoja vidíš, je to ešte horšie ako sa na začiatku zdalo. Na trt-kanie netreba rozum, tu je jasný dôkaz.

nini1978
16. nov 2022

Poraď mu,nech si zmení DNA

cicuca
16. nov 2022

To je dobre, že ona nedodržala dohodu tým, že on ju napustil 🙈🤣🤣 to nemyslíš vážne!
Tak v prvom rade, zmeniť si meno nie je vôbec ľahké a ak to aj urobí, v úradných "kuloároch" ľahko dopatraju ako sa pôvodne volal. Ak žena udá otcovstvo a požiada súd o výživné, tak chlapcovi zmena mena a odsťahovalie sa 😂😂 nepomôže. Keď už bol chlap na t*tkanie, tak nech je chlap aj keď sa narodí malé. Keď už o neho nebude mať záujem, nech aspoň výživné platí.
A len poznámka na záver, fakt sa dobre bavím 🙈🤣 koľko má kamarát 15? Že má takýto silne zodpovedný prístup k nechránenemu sexu 🤦‍♀️
A žiadna komunikácia ohľadom dohody, že išlo len o sex stretka mu tiež nepomôže...

draik
16. nov 2022

Niekto tu trolluje a stále iní na to skočia...

autor
16. nov 2022

A to neni tak, ze ked mu zmenia meno dostane aj novy rodny list, identitu, proste vsetko??

zojazoja
16. nov 2022

A meno mu zmenia na základe čoho?len tak ze si povie ze chce zmeniť meno?...kokos vy ste padli z jahody teraz ci zábava graduje?

dadis
16. nov 2022

Mozno keby si nechal vankusiky prstov kvoli odtlackom odrezat 🤔...ale teraz vazne, nech zduchne este pred porodom dietata do Mexika, tam sa otcovia v patrani hladaju najtazsie..tam nech po prilete spali pas a prihlasi sa na imigracnim urade, ze mal nehodu, stratil pamat a nepamata si, ake ma meno a odkial pochadza. Vydaju mu pas na meno Esposito. Vie kamos po spanielsky alebo portugalsky? Ak nie, mohol by to byt problem..

zojazoja
16. nov 2022

@dadis 😅😅😅😅 ja snáď neodídem dnes z tohto koníka

nini1978
16. nov 2022

@dadis Esposito,😂😂😂
Kľudne aj taliančinu,môže povedať ,že má tal pôvod s tým priezviskom

nini1978
16. nov 2022

@zojazoja dôvod je predsa jasný - "naplnil" jednu😂😂

viestta
16. nov 2022

Kamarát, ty pozeráš priveľa filmov, aj to veľmi mizerných. Identitu by ti zmenili ak by si bol chránený svedok, nie kvôli tomu, že chces. Nedá sa nič robiť, užil si si nač starej korculi, budeš otecko a budeš platiť. S tým už teraz noc nenarobis. Mal si zadovážiť pršiplášť na gasparka, keď si si šiel užívať.

marca12
16. nov 2022

Vyzitu 40tku napustil? Ja mam dost

kiki234
16. nov 2022

Ja len k zmene mena. Mam muza mame spolu deti ale nie sme svoji,teda manzelia. Deti maju priezvisko muzove a kedze do svadby ist nechceme nie z dovodu ze sa nelubime skor su pre nas prioritnejsie ine veci, cgcela som si zmenit priezvisko. Obehala som milion uradov aby som mohla mat muzove pouzila som argumenty, zial zamietnute vsetko 🙂 nie je to len tak ze vraj zmenit si. Bud by musel byt dovod nejaky chraneny svedok alebo ublizenie na zdravi..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
bluka2
16. nov 2022

Podľa mňa sa z toho dá vyliect, ak sa odsťahuje do nejakej krajiny, s ktorou Slovensko nemá žiadne poriadne vzťahy. Čo ja viem, podľa preferencií kontinentu môže vyskúšať Belize, Južný Sudan, nejakú ázijskú ženu si nájsť a žiť v mjanmare...kopec možnosti pre tvojho kamaráta nešťastníka

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
som_realistka
16. nov 2022

Fúú, chcela som ísť spať, ale tento príbeh je 🤑🤑🤑🤑, že zmeniť identitu🤑🤑🤑. Toto píše asi začínajúci autor krimi príbehov, 😀

larazivago
17. nov 2022

Áno, dostane novú identitu. Nikdy nikto nič o ňom nevypatra.....si riadny mimoň🤦‍♀️

prasiatko30
17. nov 2022

@bluka2 etiopia a somalsko su tiez vcelku atraktivne ako trvala rezidencia pre takychto typkov😂

sense
17. nov 2022

Stačí si zmeniť dňa a hlavne mu porad ze pokiaľ nechce platiť ma používať gumu alebo ešte lepšie nesulozit. A zvláštne ze kým ta milenka neotehotnela tak nevadilo ze je vyzita

sheila121
Odpoveď bola odstránená