Výživné na 10 ročné dieťa, keď je otec bez záväzkov a splátok
Pri príjme 1000€ ak otec nemá už žiadne záväzky, žiadne finančné povinnosti aké výživné Vám stanovil súd?
Koľko ste požadovali a koľko ste dostali?
Ako ste dokladovali náklady dieťaťa a Vaše finančné príjmy?
Resp. čo na súde požadoval od Vás sudca dokladovať, čo ho zaujímalo, koľko pojednávaní ste absolvovali....
@southbay Pockaj, pockaj, tu neslo o neviem-ake majetky. Tu islo o prijem 1000e. Byt sudcom, a niekto vojde do sudnej siene tak ze "tresne" 500e, tak mu "tresnem" presne to co si o tom myslim. Sudcovia nie su hlupi ludia. Chapem, ze by z 1000e prijmu "tresla" 300, a dali by jej 150, alebo 200, ale povedz mi realne, kebyze zarabas 1000e a mas platit vyzivne, co by si si myslel o tom, keby byvala ziadala 500e? Myslel by si si urcite, ze ziada vyzivne iba na dieta, nie aj na seba ze? To je krasny priklad preco sa rodicia po rozvode casto hadaju - lebo malokto chce rozmyslat a bavit sa rozumne. A dajmena stranu teraz ake rozne pripady su, v konkretnom priapade ked je otec vedomy toho, ze to dieta nezije zo vzduchu, a plati vyzivne, tak z 1000e platu je uplne smiesne ziadat 500e.
ahojte mamicky,ja som tiez na dieta sama a dostavam vyzivne na dieta 100eur napriek tomu ze jeho otec pracuje v Nemecku v BMW,byva tam ma tam byt,ktory plati,ale to neznamena ze ma vysie vydavky v zahranici vecsie ako na SVK co je este vyssie.Na SVK plati inkaso do kopi 170eur.je to dost pre dieta?!

@southbay ak chce clovek mysliet na deti, tak skusi s byvalym dohodnut uz pred sudom. Ak sa budu dotahovat na sude, vzdy na to dolpati dieta. lebo ci vyhra ten alebo ten, urcite si to budu vybavovat cez dieta.
@kicilanka najlepsie co mozes urobit, je snazit sa dohodnut s byvalim. Ak milujete svoje dieta, kazdy o kus ustupte a dohodnite sa.
@fuskai tu nejde o peniaze, ale o to, ze ste sa dohodli. Pre dieta je to najlepsie. ono nemoze za chyby rodicov.