icon

Ako postupovať pri vzdaní sa dieťaťa?

12. máj 2024

Prosím nesúďťe aj keď sa tomu nevyhnem.
Malý ma 2 a pol roka .
Chcem sa vzdať svojho syna a rôznych životných situáci .
Chcem aby vyrastal pri otcovi.
Viete mi poradiť kde a kam to treba ísť riešit prosím vás ?
Ak sa tunniwkir nájde kto mi vie poradiť...

sisa_s
12. máj 2024

A otec s tym suhlasi?

deti95060810
12. máj 2024

neodcudzujem, len navrhujem...
nebolo by vhodné dať dieťa do mš alebo jaslí a ísť do práce? prídeš na iné myšlienky.

b_a_m_b_i
12. máj 2024

Fake tema

huxy
12. máj 2024

Určite sa to rieši návrhom na súd. Ale otec dieťaťa by mal s tým aj súhlasiť. Lebo ak nebude súhlasiť, tak súd to nemusí vôbec schváliť. Prešetrujú sa pomery, dôvody, ale väčšinou sa prihliada na najlepšie záujmy dieťaťa.

petracandle
12. máj 2024

@deti95060810 hádam "neodsudzujem".🤦‍♀️

januska12323
12. máj 2024

Otec si dá návrh na súd a keď mu to povolia bude sa starať, ty však o rodičovské práva neprídeš a budeš musieť platiť výživné. To sa nedá len tak ja nechcem ber si ho a už ma neotravuj.

deti95060810
12. máj 2024

@petracandle čo sa ti nezdá...no tak sa stala chyba... nie každý má VŠ.
netvár sa že si neomylná.

simona20201309
12. máj 2024

@deti95060810 toto jej neraď. To nie je novorodenec ku ktorému si matka nestihne vytvoriť puto. Ta žena sa starala o to dieťa 2,5r. Ak sa ho chce vzdať, nie je to dobrá matka pre to dieťa a kdekoľvek inde mu bude lepšie.
Tiež verím ze fake téma ale poznám jednu ktorá to skutočne urobila. Tiež v tom priblížim veku opustila 3r dieťa. Nasla si druhého muža a s ním má ďalšie 2 deti o ktoré sa normálne stara.

alickapusinka
12. máj 2024

Prečo to chceš urobiť. Prečo sa nechceš starať. Doteraz bolo dobre a odrazu ho chceš dať otcovi. Alebo si si niekoho našla a ten niekto nechce tvoje dieťa. Chce aby si dieťa dala EX. Aký máš na to dôvod. To nie je plyšová hračka že len tak podaruješ. Neodcudzujem ťa to určite nie len sa pýtam doteraz bolo dobre a odrazu ho chceš dať k otcovi prečo.

zuzinka888
12. máj 2024

Tak najskor treba ist za otcom a on nech poziada o zverenie do starostlivosti. Tebe sud urci vyzivne.