Znalecké dokazovanie, psychologické stretnutie

andreastaronova
27. dec 2023

Dobrý deň. Mate prosím skúsenosti so znaleckým dokazovanim alebo psychologickým stretnutím ohľadom toho, že dieťa nechce byť s otcom? Ide o 4,5 ročne dieta, ktoré odmieta byt s otcom. Ako to prebieha? Niekde som čítala, ze sa do miestnosti zavrie psychológ s otcom a dieťaťom na cca hodinu.

hipuska
27. dec 2023

Ak tam bude otec, ako matka máš právo tam byť aj ty. To co je za blbosť? My sme mali, ale ostalo to iba pri stretnutí s koliznym opatrovníkom.

andreastaronova
autor
27. dec 2023

@hipuska ďakujem a ako to prebiehalo? Pýtali sa niečo dieťaťa?

damian85
19. jan 2024

@andreastaronova Keďže pár znaleckých mám za sebou prebieha to nasledovne. 1. Vypočujú otca - 2. Vypočujú otca s dieťaťom zisťujú vzájomnú interakciu 3.vypočujú matku 4. Vypočujú matku s dieťaťom 5. Môžu vypočuť spoločne matku a otca s dieťatom. 6.vypočujú dieťa o samote. Všetci do jedného budete robiť testy - IQ , osobnostné a i. Áno otec bude s dieťaťom sám. Testy odhalia jednotlivé osobnostné typy všetkých troch , manipuláciu , ale aj patológiu. Príde Vám niekoľko stránkový dokument ( môj jeden mal dokonca 86 strán ) v ktorom sa dozviete veci ktoré ste možno vedieť nechceli , respektíve ste ich chceli " zamlčať ".

damian85
19. jan 2024

@hipuska áno má právo tam byť aj ona - sama s dieťaťom - otec sám s dieťaťom. Obaja tam s dieťaťom budú sami. Môže to byť v rámci jedného dňa - môže to byť - že otec príde s dieťaťom v jeden deň - matka v iný.