icon

Zverenie dieťaťa otcovi

larissa007
11. mar 2017

Prosim vas o radu.ocenim ak ma niekto vlastnu skusenost ci vie ako postupovat. Kamaratka je vo vztahu 4 roky nieje vydata maju trojrocne dieta. Uz vycerpala vsetky moznosti ako odist od neho a uz to nezvlada jedine vychodisko je urgentne najst pracu napr. casnicka
Chce nechat zatial docastne kym sa nepozbiera dieta jeho otcovi. On zaraba nadstandardne tak nech sa stara. I tak sa jej vyhrazal ze ju s dietatom nikam nepusti. No ako sa to legislativne osetri co urobit? Nahlasit to niekde ci sud? Ci urad? Bude platit vyzivne? A nemoze to zneuzit otec a povedat ze sa akoby dietata vdala?..

Strana
z4
esther03
12. mar 2017

@larissa007 mozem sa spytat co take hrozne jej robi? Preco teda s dietatom nemoze ist k babke aj ona?

larissa007
autor
12. mar 2017

@maslenka ukoncujem diskusiu nema to zmysel... tazko opisat situaciu nevidite do toho ani jedna. Nemohla dat niekomu vyzdvihnut dieta zo skolky lebo muz jej to zakazal ze si to nepraje. Ide vyslovene o znemoznenie cokolvek urobit aby sa nevymkla jeho predstavam ako to bude a hotovo. Takze. Pojdeme za pravnikom vdaka za rady dovidenia

maslenka
12. mar 2017

@larissa007 a co myslis, ze jej poradi pravnik? Od zaciatku som radila krizove centrum, tam ma aj pravnu pomoc. Zrejme tu ide o psychicke, ekonomicke tyranie a ak nebude sekat latinu, tak aj fyzicke. Ist v tejto situacii na desat dni do zahranicia je zla volba. Muz zakazal. Odchod do zahranicia povoli? Ci chcela odist, zarobit, nechat mu dieta a potom sa on roky sudit? Ak nenapises vsetko, tazko sa reaguje. No ziadny pravnik jej neosetri odchod id despotickeho muza a dietata tak, aby ju s nim s usmevom vital a odovzdal jej ho.

larissa007
autor
12. mar 2017

@maslenka ok vdaka je to uz jedno nebudem to pytvat.

maslenka
12. mar 2017

@larissa007 inak, ak necha dieta u babky a ona pojde do zahranicia, muz si kludne moze ist pon, je otev, babke nebolo zverene. Najprv nech riesi zverenie dietata, rozvod, pracu a nie kraviny so zahranicim a striedavkou. Muz s dietatom nepomaha a ona chce striedavku? Kopa veci mi tu nesedi, ale zelam tej zene, ci si to ty, alebo tvoja znama vela stastia.

larissa007
autor
12. mar 2017

@maslenka ona to chce riesit az po navrate nie teraz takze to ze ide pracovne je v pohode... vsetko to zvazuje az potom ked si zarobi aspon na zaciatok... fakt je to tazka situacia tak nesudte. Lebo v tom je fakt toho este vela skryteho. A ako z kola von riesi uz velmi dlho. Mala ist k babke svojej ale nevislo to vysrali sa na nu.druha babka to je jeho matka...v krizaku bola sa informovat tam tiez nic svetoborne sa neudialo...a to by este psychoval keby pankovi velkomoznemu vzali dieta do krizaku to by bol horor!

esther03
12. mar 2017

@larissa007 tu je @draik pravnik, tak sa porad s nim a usetris si cestu za pravnikom.

petka131
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4