icon

Dobrý kožný lekár pre ťažké akné - Ružomberok, Martin, Dolný Kubín

25. aug 2025

Prosím vas, poradite dobre kozne? RK, MT, DK? Syn ma tazku formu akne a hladame dobreho lekara, ktory mu dokaze pomoct?

wagea
25. aug 2025

v poliklinike Ruža v RK - MP-DERM, Mudr. Pajerchinová, osobná skúsenosť

autor
25. aug 2025
@wagea

v poliklinike Ruža v RK - MP-DERM, Mudr. Pajerchinová, osobná skúsenosť

@wagea vďaka, objednáva sa, či ako funguje pani doktorka?

wagea
25. aug 2025
@anonym_autor

@wagea vďaka, objednáva sa, či ako funguje pani doktorka?

@anonym_autor myslím, že sa stále zapisuje každé ráno, ale aktuálne som si nie istá

autor
25. aug 2025
@wagea

@anonym_autor myslím, že sa stále zapisuje každé ráno, ale aktuálne som si nie istá

@wagea áno, tak som našla v diskusii. Len sme a RK tak keď tam vycestujem, či sa aj na rad dostanem ...

mari2310
25. aug 2025
@anonym_autor

@wagea áno, tak som našla v diskusii. Len sme a RK tak keď tam vycestujem, či sa aj na rad dostanem ...

@anonym_autor niekedy tam ľudia stoja už ráno o pol siedmej, aby sa zapísali, takže treba prísť zavčasu.

wagea
26. aug 2025

alebo sa objednať za poplatok presne na hodinu - treba si zavolať do ambulancie či to ešte aj takto funguje

geegee
26. aug 2025

Syn chodil do ÚVN, tam je kožná ambulancia. Po rôznych jemnejších liekoch skončil na retinoidoch v tabletkách a efekt prišiel za 2 mesiace. Veľmi sme sa tomu bránili, no keď nebolo iné východisko, pristúpili sme na túto liečbu a neľutujeme. Za mňa skvelá voľba. Objednali nás tam na konkrétny deň, syn prišiel o pol 8, niekedy o 9 bol vybavený, inokedy to trvalo dlhšie, ale vždy sa to dalo prežiť 🙂