Ahojte máte prosím skúsenosť s týmto doktorom ? Dnes som uňho bola na vyšetrení mala som sneho celkom fajn pocit, mal by ma operovať.
A poprosím hneď aj niake recenzie na gynekologicko pôrodnícke oddelenie v Ružomberku na ulici považská 2?
Ďakujem.
@lucik174 Ahoj Mňa mladý Prochazka rodil, robil mi sekciu pri mojich dvojickach, za mňa dobrý doktor, milý,vtipný...
Celkovo doktori tam sú podľa mňa fajn, nebol žiadny problém.
Mne nerobil nič, len ma bol zopárkrát pozrieť v izbe a za mňa perfektný, zlatý, milý. A celé oddelenie super, aj sestričky. Ja som tam cestovala kvôli operácii až z Trnavy a fakt sú tam všetci úplne skveli.
@lucik174 pozdravujem , troška od veci.. Ako ste sa k nemu dostali, resp. natrafili na neho? Keďže je to nemocničný dr. asi vlastnú ordináciu nemá. Ďakujem
@anicka2211 dobrý deň,ja chodím do Martina do ISCARE a tam pracuje jeho manželka a ta ma odporučila priamo inému a musím povedať skvelý odborník
@lucik174 môžem vám napísať správu? Ďakujem;)
@anicka2211 mozte
@andreabug podľa mňa pani má preklep a chcela napísať nie inému,ale jemu .. ;)
@anicka2211 to by davalo vacsi zmysel
@lucik174 ja chválim celé gyn-por oddelenie, lekári na úrovni, slušni, vedeli čo robia. Jedine tie sestričky mi nesedeli ale to sa menia takže to nemusíš natrafiť na ne