icon

Neurochirurgia Ružomberok - kontak na MUDr. Rusnáka

veppa
12. mar 2021

Dobrý deň, aj touto cestou urgentne hľadám kontakt, či už emailový, telefonický, prosto informácie ... na Doc. MUDr. Rusnáka, PhD. Otec nutne potrebuje opäť konzultovať s dr., už mal dve operácie chrbtice pred rokmi u uvedeného doktora a teraz má opäť strašné bolesti. Už týždeň sa pokúša skontaktovať s nemocnicou na oficiálnych číslach...no bezúspešne. Prípadne ak má niekto aktuálnu skúsenosť ako to momentálne prebieha v nemocnici v Ružomberku, prípadne poradiť čo robiť ...Otec je z Košíc,čiže je to diaľka a v jeho stave ... Budem vďačná za akúkoľvek radu.

mili253
15. mar 2021

@veppa píšem vám správu

flyinglady
24. mar 2021

Ja ho objednám, napíšte mi správu. Robím tam

miruska20
7. nov 2022

@flyinglady dobrý deň prajem prosím vás pekne mate email na Rusnáka? 22.11 idem na konztaciu za ním a chcela y som mu poslať správy lekárske, ďakujem moc

lucka_ke
9. mar 2023

@flyinglady ešte tam pracujete prosím? potrebovali by sme poradiť, ku ktorému lekárovi sa objednať nikoho tam nepoznáme - ide zatiaľ o konzultáciu, ďakujem!

bulldog_mom
4. máj 2023

@lucka_ke už ste boli? Ja tam pracujem + 2x tam opakovaná.

lucka_ke
5. máj 2023

@bulldog_mom ešte nie, môžem IP?

bulldog_mom
5. máj 2023

@lucka_ke áno

olahk
22. feb 2025

@flyinglady dobrý den prosim vás operuje chrbtice aj mudr koshaba PHD. A mózem sa spýtať že či je dobrý odborník ďakujem

stanisor
Autor odpoveď zmazal
modastore
30. jún 2025

Dobrý den, viete mi niekto poradit ako sa spojiť z doktorom Rusnákom? mail alebo telefon? Skusala som, to čo je dostupne ale nikto to tam nebere, potrebujem pomoct manželovi z platničkou, bojujeme už skoro 2 roky, už sme prešli cele Slovensko, všetky možnosti a počula som že je výborný lekár. dakujem za všetky rady.

lucka_ke
1. júl 2025
@modastore

Dobrý den, viete mi niekto poradit ako sa spojiť z doktorom Rusnákom? mail alebo telefon? Skusala som, to čo je dostupne ale nikto to tam nebere, potrebujem pomoct manželovi z platničkou, bojujeme už skoro 2 roky, už sme prešli cele Slovensko, všetky možnosti a počula som že je výborný lekár. dakujem za všetky rady.

@modastore manžel za ním bol, ale teda nepomohol mu, akurát mu dal obstreky... kľudne napíš IP

modastore
1. júl 2025
@lucka_ke

@modastore manžel za ním bol, ale teda nepomohol mu, akurát mu dal obstreky... kľudne napíš IP

@lucka_ke
dakujem

modastore
1. júl 2025
@lucka_ke

@modastore
@lucka_ke a ako dlho bojujete vy?my máme za sebou aj Prt obstrek aj ozonovu terapiu a ešte neviem aký ale nič,všetko do 24 h zmizlo,bolesti sú stale

kyra22
24. júl 2025
@flyinglady

@flyinglady dobry den prosim vietw este objednat ?

dadam79
16. okt 2025
@flyinglady

@flyinglady dobrý deň, chcem sa spýtať robíte ešte v nemocnici v Ružomberku? Potrebovala by som sa niečo spýtať. Ďakujem