icon

Očkovanie a lekárske kontroly, konzultácie liečby

lindass
18. dec 2021

Dobrý deň chcem sa spýtať ohľadom očkovania ako to je v napr v RK ak niekto ide na kontrolu napr na neurochirurgiu či musi byť očkovaný myslím že je to dobrovoľne..... ak teda majú pochybnosti ľudia o očkovaní určité jednoducho nechcú sa dá zaočkovat ale a dodržujú opatrenia chodia na testy pcr, AG testy a nie sú z RK atď a chcú ísť v novom roku na lekárske vyšetrenie-kontoly

viestta
Odpoveď bola odstránená
ivca82
18. dec 2021

@lindass napr. v RK plati OTP rezim pri vstupe do arealu UVN. AGtest spravia bezplatne rano pred vstupom do arealu.

lindass
autor
19. dec 2021

@ivca82 ale pýtajú, sa o. očkovaní keď sa objednáva tel. v RK 🤷možno len tak zrejme len informatívne 😏 a keď niekto nieje zaočkovani hádam nebude po problém ved pcr som tento rok mala vždy keď som tam mala ísť ako po novom roku asi to nepostatne ako kde no pcr bol vždy keďže tam chodia ludia z rôznych okresov ľudia mate niekto skúsenosť z ÚVN v RK napr neurochirurgia....

ivca82
19. dec 2021

@lindass Neurochirurgia je v UVN. Plati OTP ak ides na vysetrenie/kontrolu. Iba ak ides na hospitalizaciu, tak potrebujes PCR ale to potrebuje aj ockovany.

lindass
autor
19. dec 2021

@ivca82 čiže nezáleží ci je niekto ocko neockovani otp režim ok dik za info

sasikk
11. jan 2022

@ivca82 prosim a ako je to v nemocnici pri stanici? Idem na gyn. Vysetrenie niesom OP- potrebujem test? Urobia mi ho zadarmo aj tam?

ivca82
12. jan 2022

@sasikk tak to neviem ak mysli tu kde je porodnica, patri pod UVN, no ci tam treba test a ci priamo tam robia testy neviem. Ak by natestovali a chceli test, tak oproti cez cestu je ockovacie centrum a tam v tej budove robia aj ag testy,no tie sa platia 5€.