icon

PhDr. Jana Maťašová, klinická psychológia - ordinácia

7. júl 2025

Baby prosím vás kde má ordináciu psych.Maťašová a od kedy ordinuje?dakujem

macerik
7. júl 2025

Ak dobre myslím, tak na Lavernou reštikou, je tam taký bočný vchod hore schodami, hodiny neviem presne, zdá sa mi že od 8-14

autor
7. júl 2025
@macerik

Ak dobre myslím, tak na Lavernou reštikou, je tam taký bočný vchod hore schodami, hodiny neviem presne, zdá sa mi že od 8-14

@macerik a chodili/chodíte tam?neviete ako to tam funguje?ideme tam 1x

macerik
7. júl 2025

Ocino tam chodil ako vodič z povolania na testy , bol spokojný

autor
7. júl 2025
@macerik

Ocino tam chodil ako vodič z povolania na testy , bol spokojný

@macerik skôr som myslela s dieťaťom,ale krásne dakujem

macerik
7. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_author poznám pani doktorku aj osobne, veľmi milá osoba

autor
7. júl 2025
@macerik

@anonym_author poznám pani doktorku aj osobne, veľmi milá osoba

@macerik môžem vám napísať ss?

nathalia23
14. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor my tam chodime ak chcete napíšte mi.

autor
14. júl 2025
@nathalia23

@nathalia23 máš ss

marka1355
Autor odpoveď zmazal
lucina1100
7. okt 2025
@nathalia23

@nathalia23 Dobrý deň, prosím Vás, pri p. dr Maťašovej robí ešte jedna p. psychologička neviete náhodou jej meno? Tá p. Maťašová je taká staršia?

autor
8. okt 2025
@lucina1100

@nathalia23 Dobrý deň, prosím Vás, pri p. dr Maťašovej robí ešte jedna p. psychologička neviete náhodou jej meno? Tá p. Maťašová je taká staršia?

@lucina1100 ja si myslím,že ona má okolo 42r

lucina1100
8. okt 2025
@anonym_autor

@lucina1100 ja si myslím,že ona má okolo 42r

@anonym_autor už som sa včera stratila. Sú tam dve psychologičky staršia okolo možno 50 a druhá mladšia príjemná tuším má okuliare oba skôr robí z deťmi. Včera keď som Volala o termín mi zodvihla staršia a povedala že ona je Maťašová tak som ostala ako obarená. A ja som bola v tom, že tá mladšia je Maťašová a že tá mladšia sa volá Kyselová. Tak úplne mám zmätok.

autor
9. okt 2025
@lucina1100

@anonym_autor už som sa včera stratila. Sú tam dve psychologičky staršia okolo možno 50 a druhá mladšia príjemná tuším má okuliare oba skôr robí z deťmi. Včera keď som Volala o termín mi zodvihla staršia a povedala že ona je Maťašová tak som ostala ako obarená. A ja som bola v tom, že tá mladšia je Maťašová a že tá mladšia sa volá Kyselová. Tak úplne mám zmätok.

@lucina1100 ťa s okuliarmi je Maťašová je veľmi príjemná a má psíka nás syn tam veľmi rád chodí lebo sa len hra.Kludne napíš aj do ss

lucina1100
9. okt 2025
@anonym_autor

@lucina1100 ťa s okuliarmi je Maťašová je veľmi príjemná a má psíka nás syn tam veľmi rád chodí lebo sa len hra.Kludne napíš aj do ss

@anonym_autor ahoj, musíš mi ty napísať, mne sa ti nedá poslať ss neviem prečo

autor
9. okt 2025
@lucina1100

@anonym_autor ahoj, musíš mi ty napísať, mne sa ti nedá poslať ss neviem prečo

@lucina1100 máš ss

sd2
15. okt 2025

Dobrý deň prajem, chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť, či náhodou nemáte tel. č. na pani Mgr. Kyseľovú. Vopred Vám veľmi pekne ďakujem 🙂

lucina1100
15. okt 2025
@sd2

Dobrý deň prajem, chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť, či náhodou nemáte tel. č. na pani Mgr. Kyseľovú. Vopred Vám veľmi pekne ďakujem 🙂

@sd2 oni majú iba jedno číslo spoločne s p. Maťašovou. A vy chodíte ku p. Kyselovej ?

sd2
17. okt 2025

áno, chodíme ku nej .... je úžasná🙂