PhDr. Jana Maťašová, klinická psychológia - ordinácia
Baby prosím vás kde má ordináciu psych.Maťašová a od kedy ordinuje?dakujem
Ak dobre myslím, tak na Lavernou reštikou, je tam taký bočný vchod hore schodami, hodiny neviem presne, zdá sa mi že od 8-14
@macerik a chodili/chodíte tam?neviete ako to tam funguje?ideme tam 1x
Ocino tam chodil ako vodič z povolania na testy , bol spokojný
Ocino tam chodil ako vodič z povolania na testy , bol spokojný
@macerik skôr som myslela s dieťaťom,ale krásne dakujem
@anonym_author poznám pani doktorku aj osobne, veľmi milá osoba
@macerik môžem vám napísať ss?
@macerik skôr som myslela s dieťaťom,ale krásne dakujem
@anonym_autor my tam chodime ak chcete napíšte mi.
@anonym_autor my tam chodime ak chcete napíšte mi.
@nathalia23 Dobrý deň, prosím Vás, pri p. dr Maťašovej robí ešte jedna p. psychologička neviete náhodou jej meno? Tá p. Maťašová je taká staršia?
@nathalia23 Dobrý deň, prosím Vás, pri p. dr Maťašovej robí ešte jedna p. psychologička neviete náhodou jej meno? Tá p. Maťašová je taká staršia?
@lucina1100 ja si myslím,že ona má okolo 42r
@lucina1100 ja si myslím,že ona má okolo 42r
@anonym_autor už som sa včera stratila. Sú tam dve psychologičky staršia okolo možno 50 a druhá mladšia príjemná tuším má okuliare oba skôr robí z deťmi. Včera keď som Volala o termín mi zodvihla staršia a povedala že ona je Maťašová tak som ostala ako obarená. A ja som bola v tom, že tá mladšia je Maťašová a že tá mladšia sa volá Kyselová. Tak úplne mám zmätok.
@anonym_autor už som sa včera stratila. Sú tam dve psychologičky staršia okolo možno 50 a druhá mladšia príjemná tuším má okuliare oba skôr robí z deťmi. Včera keď som Volala o termín mi zodvihla staršia a povedala že ona je Maťašová tak som ostala ako obarená. A ja som bola v tom, že tá mladšia je Maťašová a že tá mladšia sa volá Kyselová. Tak úplne mám zmätok.
@lucina1100 ťa s okuliarmi je Maťašová je veľmi príjemná a má psíka nás syn tam veľmi rád chodí lebo sa len hra.Kludne napíš aj do ss
@lucina1100 ťa s okuliarmi je Maťašová je veľmi príjemná a má psíka nás syn tam veľmi rád chodí lebo sa len hra.Kludne napíš aj do ss
@anonym_autor ahoj, musíš mi ty napísať, mne sa ti nedá poslať ss neviem prečo
@anonym_autor ahoj, musíš mi ty napísať, mne sa ti nedá poslať ss neviem prečo
@lucina1100 máš ss
Dobrý deň prajem, chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť, či náhodou nemáte tel. č. na pani Mgr. Kyseľovú. Vopred Vám veľmi pekne ďakujem 🙂
Dobrý deň prajem, chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť, či náhodou nemáte tel. č. na pani Mgr. Kyseľovú. Vopred Vám veľmi pekne ďakujem 🙂
@sd2 oni majú iba jedno číslo spoločne s p. Maťašovou. A vy chodíte ku p. Kyselovej ?
áno, chodíme ku nej .... je úžasná🙂

Ak dobre myslím, tak na Lavernou reštikou, je tam taký bočný vchod hore schodami, hodiny neviem presne, zdá sa mi že od 8-14