icon

Štúdium pedagogiky v Ružomberku: Externé možnosti?

annel19
Včera o 07:14

Ahojte,je tu niekto,kto bude študovať v RK odbor Pedagogika a vychovavatelstvo? Externé?

michaellamolnarova
Včera o 21:21

ahoj, ja som si prave teraz posielala ziadost elektronicky, ale teda v tej e prihlaske sa nedalo pripojit ako prilohu to, čo oni pozaduju na stranke, napr vysvedcenie. pripojila som teda len životopis a počkám čo dalej.....ako to ty budeš riešiť? či si posielala poštou? Ja som sa rozdohla teraz hodinu pred koncom podavania prihlasok.

annel19
autor
Dnes o 05:46
@michaellamolnarova

ahoj, ja som si prave teraz posielala ziadost elektronicky, ale teda v tej e prihlaske sa nedalo pripojit ako prilohu to, čo oni pozaduju na stranke, napr vysvedcenie. pripojila som teda len životopis a počkám čo dalej.....ako to ty budeš riešiť? či si posielala poštou? Ja som sa rozdohla teraz hodinu pred koncom podavania prihlasok.

@michaellamolnarova ahoj,ja som posielala poštou tiež na poslednú chvíľu. Poslala som životopis a maturitné vysvedčenie. Ak im bude dačo chýbať,tak Ťa budú kontaktovať zo študijného. Jedna baba to písala v inej diskusii. Hlavne,že majú prihlášku 😀
Uvidím, vyskúšam štúdium. Som už dlho po škole,no musim dorobiť aspoň Bc. Koli zamestnaniu. Nemám veľa info o priebehu štúdia z ich webu bohužiaľ.