Kontakt na ambulanciu MUDr. Vladimíry Kyjovskej na Ružovej ulici
Dobrý den, prosim vas, nema niekto tel.kontakt kontakt do vseobecnej ambulancie na Ružovej ulici MUDr. Vladimíra Kyjovská? (byvala ambulancie Mudr. Marie Kucharovej), neviem to dohladat na internete..dakujem
Doktorka prišla o 10:00 rano a čakacia doba dlhá hrozne a čakal som s teplotami mal som číslo 17 a jeden pacient u doktorky hodinu to nieje normálne a prišla pani že zabudla s číslom 10 a už bolo a vzala ju neodporúčam hrozne !!!!!!
Doktorka prišla o 10:00 rano a čakacia doba dlhá hrozne a čakal som s teplotami mal som číslo 17 a jeden pacient u doktorky hodinu to nieje normálne a prišla pani že zabudla s číslom 10 a už bolo a vzala ju neodporúčam hrozne !!!!!!
@kamilnovak dobrý deň, prepáčte, ale p. doktorka má eČasenku- prečo sa neobjednáte na vyšetrenie s privolaním?! Z eČasenky Vám príde sms, keď sú už len 3 pacienti pred Vami a tým pádom minimálne čakáte v čakárni.
@kamilnovak dobrý deň, prepáčte, ale p. doktorka má eČasenku- prečo sa neobjednáte na vyšetrenie s privolaním?! Z eČasenky Vám príde sms, keď sú už len 3 pacienti pred Vami a tým pádom minimálne čakáte v čakárni.
@lydiaf Párkrát som to takto urobila, privolalo má s číslom napr. 10 a kým som došla (oblečená, 5min cesty) tak už mali napísané, že vybavujú napr. 17 😂🤦🏻♀️ Škoda peňazí
@lydiaf už som zobral kartu a sa potom nečudujte že ľudia odchádzajú veľa šťastia

0948321446