ahojte, nie ste niektora z Mostu pri Bratislave alebo okolia? V januari sa tam budeme stahovat a v decembri sa nam narodi miminko, tak by som si straaaasne rada nasla kamosku na kocikovanie a pokec. Nikoho tam nepoznam, tak dufam, ze sa niekto najde, lebo by nam asi bolo smutno...
ok môžme 😀 ....ja teraz musím oddychovať doma---mám rizikové a snad vydržíme aspoň do polovičky septembra 🙂
@claudinka byvame sami, rodicia nemaju blizky vztah, takze tam moc nie je čo riesit... a inac vsetci sa o nu bojime a tesime na navrat 🙂 teraz šla na necelé 4mes, no chodila na pol roka a mesiac doma...
takze nebyvas tu oproti druzstvu? ja sa vecsinou motam tu pomedzi bytovky nase, maly mi vydrzi vo vanicke len keď spi a vadi mi aj neexistujuci chodnik do dediny 😝 no so sportakom verim, že to bude o inom
a zvladneme aj prechadzky v bdelom stave v ulickach mostu, sa mi paci tam pomedzi domy, niektore sú take pekne! 😉
ani nehovor, v zime to bola naadhera, vsetky doma svietili, no kraaasa 😵 😵
ja som tiez rodila v ruzinove 😵 tiez som nemala zazmluvneho, ale rodil ma mlady MUDr. Redecha a pri druhom som rozmyslala, ze by som si jeho zazmluvnila
ako dlho tu obidve byvate?
@claudinka my sme tu rok, od minuleho jula... a vy?
@nivejka chcela som napisat super dr., nejako mi slova usli 🙂 bol to dr. diveky, ak by si zvazovala zazmluvnenie, fakt odporucam! 😉 no je pravda, ze je tam viacero skvelych a milych doktorov, vlastne som sa stretla len s dvomi negativnymi skusenostami a tym by som sa uz pod ruky nechcela dostat, hlavne jednej pani doktorke, vdaka ktorej som zrejme rodila 3tyzdne skor... no nechcem strasit, ani ta znepokojovat, prepac, verim, ze ty budes mat len a len dobre skusenosti!!! 😉
my sme tu od novembra, cize 9 mesiacov 🙂
kam chodia vaše detičky k obvodnej lekárke???...ja si musím pomaly rozmyslieť,ktorú doktorku si mám vybrať 😅
s dcérou chodím do senca a teraz zvažujem,čo je pre mňa najlepšie...ja tu ani dr.nepoznám 😒
@nivejka spomeniem si na meno a napisem 😉 ja som mala ten nazor ako ty, a ved vsetci lekari si predsa musia spravit svoju robotu co najlepsie, navyse ako dieta lekarky som bola k tomuto zmyslaniu vzdy vedena, no po tejto skusenosti... 😒 inac chodime k jednej velmi milej pani dr. do biskupic, chodil ku nej este moj manzel ako dieta, je to na skok a viem, ze keby som ju potrebovala, tak ju zastihnem 😉
ja chodím tiež do zdravotného centra oproti tescu 😉 k MUDr. Pokornej, ale aj ostatné, čo tam majú ambulancie, sú výborné 😉 peši je to tak na 10-15 minutiek zo zastávky spred vrakunského lesíka pri Dunaji
😀 😀 tusim teraz niekedy ma mat dovolenku, ci uz ju mala? lebo mne svagryna isla si vybavit ju, kedze rodila nedavno a nebola tam akurat, tak sa dala k tej vedla v ordinacii 😀
a niekoho s dvojrocnym nepoznas? 😀 😀
ahojte aj ja som z mostu a som na MD 😉 ale mamiciek sa mi zda, ze je tu az az, aspon co stretavam pri kocikovani 😉