icon

Kde nájsť ABA terapiu v Senci a okolí?

14. jan 2024

Ahojte prosím kde môžeme nastúpiť na aba terapie? Kľudne senec, Šaľa, galanta 🙂 sú súkromné tieto hodiny ? Treba nejaké odporúčanie? Nás pediater to neriesi,že vraj je syn ešte malý ma cez 2 roky. Ďakujem alebo ako ďalej

brezza
14. jan 2024

Ahoj. Ano su sukromne. Dieta tam je same s terapeutom. Vsetko si hradis sama. Ide to dost do penazi a casto sa aj dlho caka kym sa uvolni miesto. V tvojom okoli nepoznam, skus polozit otazku do skupiny Autizmus, tam su baby z celeho Slovenska a skor poradia.

autor
14. jan 2024

@brezza prosím a koľko to vychádza cenovo ? Vôbec neviem a do mesiaca koľko krát? Dakujem

brezza
14. jan 2024

Vsade inak, ale priemer je tak 35 -40€ za hodinu (Bratislava). Moj chodi na 4 hodiny tyzdenne. A treba si dat pozor aby to bola naozaj ABA a nie len niekto kto sa hra na to, ze vie ABU robit.

autor
14. jan 2024

@brezza fuha tak veľa hodín sa dava ?

brezza
14. jan 2024

Chodi 2xtyzdenne po 2 hodiny. Niekde mozno menej chodia.

autor
14. jan 2024

@brezza aj to zvládate finančné ? Ci sú nejaké príspevky? Združenia alebo niečo?

brezza
14. jan 2024

Zatial zvladame, ale casto sa to riesi zalozenim OZ a zbieraju sa 2% z dani.

autor
14. jan 2024

@brezza a môžem sa spýtať ci dieťatko navštevuje nejakú škôlku a aký má vek ? 🙂 alebo môžem napísať správu?

brezza
14. jan 2024

Jasne. Kludne spravu

drobec02
14. máj 2024

@brezza môžem sa opýtať ako vám aba pomohla a či dieťa pomocou nej napreduje , ďakujem za odpoveď

edinuska
5. jan 2025

@brezza aj mna by zaujimalo či vam pomaha, alebo pomohlo, či napreduje

brezza
12. jan 2025

@edinuska ano, velmi to pomohlo. Akurat dostal hodnotenie po roku a ma neuveritelne zlepsenie, vravia, ze take dieta tam este nemali. My uz uvazujeme, ze tento rok uz Abu ukoncime, lebo uz nie je moc sa kam posuvat. Ale dalo nam to vela

edinuska
12. jan 2025

@brezza viete mi napísať prosím aj správu?

drobec02
12. jan 2025

@brezza a akú diagnózu ma vaše dieťatko ak smiem vedieť

barborakarin
4. feb 2025

@brezza kam prosim chodite? Dakujem