Kde nájsť gynekologičku bez ročného poplatku v Senci?
Ahojte, hladam gynekologicku, nie gynekologa, kde sa neplati rocny poplatok.
Hladam v okoli Senec a okolie.
Dakujem
Normalne si ma prekvapila... ja som z ke ale slovo rocny poplatok som este nikdy nepocula u ziadneho lekara...
@sweet20 tak to asi len na zapade 😃
Normalne si ma prekvapila... ja som z ke ale slovo rocny poplatok som este nikdy nepocula u ziadneho lekara...
@sweet20 my uz platima vsade rozny poplatok....západný kraj
Aj ja platím už pár rokov ročný poplatok v ga
@sweet20 rocny poplatok platila moja manzelka uz davno (mesto svit)
Ja vždy platím 5€/vysetrenie za 1 prezervativ že ho dá na ten ultrazvuk
Sem sa pripnem. Zatiaľ som takého nenašla a teda aby bral aj pacientky. Najlacnejší v Senci je MUDr. Čierny.
Ja vždy platím 5€/vysetrenie za 1 prezervativ že ho dá na ten ultrazvuk
@janka6167 ale to nie je prezervativ 😉
@sweet20 rocny poplatok platila moja manzelka uz davno (mesto svit)
@vanilkovazmrzka
@jaskolka
@pieksamaki
@frflos_nespokojny
Fiiiha.. prekvapili ste ma , ja mam obycajneho gynekologa x rokov, nikdy v zivote som nic neplatila... ani za sono prsnikov, lebo mam union a ten to ma zadarmo... zaujimave... ani som sa s tym nestretla... kamaratka chodi do Presova za Pankuchovou co je pri stanici, tiez nikdy nic neplatila a nova ordinacia, vynovene , vsetko tip top... si chvali
Ja platim 50e rocny + cytologia 25e. Je to pre mna uz vela...
@janka6167 ale to nie je prezervativ 😉
@frflos_nespokojny áno je, za to platím :D za vyšetrenie neplatím, ale za kondom áno
Ja chodím do Fed gynu a neplatím. Teda aspoň zatiaľ som neplatila 🤔 teda niektoré vyšetrenia áno ale rocny poplatok nie.
@frflos_nespokojny áno je, za to platím :D za vyšetrenie neplatím, ale za kondom áno
@janka6167 🙂 je to sice ochrana na sondu, ale nie je to originalny kondom.
je bez ciapocky. cize na sondu ok ale nie pre bezne pouzitie. 😉
@janka6167 🙂 je to sice ochrana na sondu, ale nie je to originalny kondom.
je bez ciapocky. cize na sondu ok ale nie pre bezne pouzitie. 😉
@frflos_nespokojny aj tak neviem prečo by som mala za takú vec platiť :D
@frflos_nespokojny aj tak neviem prečo by som mala za takú vec platiť :D
@janka6167 tak asi preto, aby si pan doktor este polepsil, lebo firma krvaca 😉
@vanilkovazmrzka
@jaskolka
@pieksamaki
@frflos_nespokojny
Fiiiha.. prekvapili ste ma , ja mam obycajneho gynekologa x rokov, nikdy v zivote som nic neplatila... ani za sono prsnikov, lebo mam union a ten to ma zadarmo... zaujimave... ani som sa s tym nestretla... kamaratka chodi do Presova za Pankuchovou co je pri stanici, tiez nikdy nic neplatila a nova ordinacia, vynovene , vsetko tip top... si chvali
@sweet20 tiez chodim v senci ku gyn. isla som tam ked som otehotnela a jedine tam ma zobrali, ( pred tym som mala doma v BB a ano ziadny poplatok ani rocny nic podobne nebolo) , tu je resp bol cca 30eur .. prijemny personal doktorka ma sono vsetky pristroje nemusis nikkam chodit, vzdy posielaju sms pripadne volaju a upozornuju ze blizi sa termin , vzdy sa vies dovolat pripadne ta prepne na chat bot kde povies co potrebujes a oni ti volaju spat... je to taky admin poplatok , ( nevravim ze je to ok, ale ano da sa najst aj bez poplatku doktor urcite, )
Ani v TT sa nrplati u viacerych
v ba a okoli sa, zial, plati vsade. ak nie je rocny poplatok, tak su ine poplatky. ja som mala napriklad za zalozenie karty 30 a kazde objenanie 15 eur a to teda pod moju gynekologicku patrim... plati sa vacsinou aj za sono - 10 eur