MUDr. Stanislava Hargašová alebo MUDr. Danka Grambličková - Senec
Ahojte mamičky
Potrebujem si vybaviť nového pediatra pre deti a na webe som zatiaľ našla iba tieto 🥺
Áno, podľa spadovej adresy by sme mali patriť k MUDr. Harsányi ale ten náš nezobral už 😒
Viete mi povedať poradiť?
Ďakujem
Hľadám Dr priamo v Senci, nakoľko nemám auto a nechcem cestovať s chirymi deťmi v autobuse 😒
@petamich
Ďakujem, ja som sa tam bola spýtať dnes osobne a povedal mi ze mu je ľúto ale ze nás už nemôže zobrať lebo ma toho strašne veľa 🥺
Podľa ulice patríme k nemu, no čo som sa dočítala aj tu na MK tak už neberie nových pacientov nejaký čas.
jo chapem - ja mam taku istu situaciu v BA - cakame dieta a hladala som pediatra, spadova je uzasna o dovod viac chciet chodit k nej, zopar rokov uz neberie novych pacientov ale zial/nastastie pre nas, rajonovych musi, takze sa len uistila, ze mame skutocne trvaly pobyt na ulici xy a vezme nas - takze ja byt na tvojom mieste, ak by som nenasla ineho lekara v Senci, trvala by som na tom, ze vas zobrat musi ak tam mate trvaly/prechodny pobyt ale samozrejme to som ja :D len mi to pride, ked raz musi, tak musi, snad nebudete s detmi cestovat vymyslim si do Trnavy...🤷♀️🙈 aj ked zacat "bojovou" nohou, to chapem, ze sa ti veru nechce, snad sa podari najst 🤞🏻🤞🏻
@petamich
Presne tak, nechcem začať tou bojovou nohou 🙂
My sme dlho žili v BA a mala som tam perfektnú pediatricku, čo mala ešte mňa ako dieťa a aj moje deti, no bohužiaľ išla už do dôchodku 🥺 a nastúpila za ňu iná... U tejto novej som bola prvý krát keď mi dieťa ochorelo a potom na kontrole. A nemôžem u nej ostať nakoľko som si napísala na ňu svoj názor tu na MK a ona si to tu číta a už na kontrole ma čakala s hnusnými slovami a doslova mi povedala, že ma tam nechce a mam si nájsť do konca tohto mesiaca iného lebo ona ma vyraduje z evidencie u nej. Co si samozrejme ešte zistím ci ma ona môže takto jednoducho vyradiť teda deti.
My chorý nebývame, 3x si zatukam...
Nič iné nám neostáva len si nájsť inú, a prinajhoršom keď nebudeme spokojný tak vymeníme.
Držím palce a prajem zdravíčko
My chodime k MUDr. Hargasovej, ja som velmi spokojna, ale vraj uz tiez neberie novych pacientov. No za zavolanie nic nedate. Drzim palce

pokial viem, tak lekar, ku ktoremu patrite podla trvaleho alebo prechodneho bydliska ti nemoze odmietnut starostlivost - je to prva informacia uvedena na stranke VUC https://bratislavskykraj.sk/zdravie/najdite-si-... skus si to tu potvrdit a ak k nemu patrite a mate na danej ulici pobyt jeden alebo druhy, tak vas zobrat musi, s lekarmi a obzvlast pediatrami je to v BA regione bieda...iny ta zasa nemusi zobrat, lebo nie si jeho rajon, drzim paste