icon

Prijímacie pohovory na SOŠ Ivanka pri Dunaji

bublinka5
4. okt 2025

Dobrý deň, chcela by som opýtať: dcéra chce ísť na SOŠ Ivanka pri Dunaji na kynológiu.Sú tam prijimacky z biologie a slovenského jazyka .Vie niekto poradiť, na čo sa zamerať pri učení, z akých ročníkov zo základnej školy sú prijímačky z oboch predmetov? Ďakujem

elenajezova
5. okt 2025

Dcérka mi chodí na SOŠ v Ivanke na kynológií. Teraz je vo 4 ročníku, bude maturovať. Áno, prijímačky boli zo SJ a biológie. Pripravovala sa tak priebežne. Postupne si prešla učivo z každého ročníka. A bol dosť nával na tú školu. Hlásili sa vtedy omnoho viac detí, ako mohli prijať. Ešte že sme to vtedy nevedeli, neriešili...to by bol ešte iný stres. Sprevádzala som vtedy dcérku na prijímačkách.. Tak veľa šťastia prajem dcérke.
.

elenajezova
5. okt 2025

Nečítala som si po sebe, dva krát mi to napísalo ako tatár, ospravedlňujem sa...🤣🤣🤣

bublinka5
autor
5. okt 2025
@elenajezova

Dcérka mi chodí na SOŠ v Ivanke na kynológií. Teraz je vo 4 ročníku, bude maturovať. Áno, prijímačky boli zo SJ a biológie. Pripravovala sa tak priebežne. Postupne si prešla učivo z každého ročníka. A bol dosť nával na tú školu. Hlásili sa vtedy omnoho viac detí, ako mohli prijať. Ešte že sme to vtedy nevedeli, neriešili...to by bol ešte iný stres. Sprevádzala som vtedy dcérku na prijímačkách.. Tak veľa šťastia prajem dcérke.
.

Ďakujem 🙂