Koľko stojí komunálny odpad pre rodinné domy v Senici?
Dobrý deň, vie mi prosím niekto povedať, koľko sa platí za komunálny odpad v Senici za rodinný dom? Ďakujem
@viestta vzn som našla, ale z toho neviem.. koľko je poplatok za RD. Myslela som niekoho, kto to platí.
@viestta či vieš to vyrátať z tohto? Ak máš chvíľu.Približne? Ďakujem https://senica.sk/clanok/7864-o-miestnom-poplat...
@viestta
Vsak to je jednoduche, vies aku velku mas popolnicu a kolkorat rocne ju vyvazaju. Napriklad 120 litrova, pri vyvoze kazdy tyzden je 0,02335 x 120
@viestta to vychádza ale nejak málo za RD 1 popolnica... Bytové domy majú 53e na osobu ročne...
.
Napriklad 120 litrova, pri vyvoze kazdy tyzden je 0,02335 x 120
142€ pri 52 vyvozoch ročne
@stela01 to sa mi zdá zasa asi veľa, nie? Keby tu bol niekto, kto býva na RD v Senici, že by vedel povedať koľko sa platí...
Ja platím veľmi veľa , som okres Sc oproti vám
Napr mám viac nádob
220L vývoz každý druhý týždeň suma 300€
Mám aj 120 l + bio odpad 220l a platím 180€
Tak že u vás to je krása a že vývoz každý týždeň 120 l vám úplne stačí a máš to za 140€
vela? to je este fajn cena, u nas 120l nadoba, vyvoz 52 x v roku (cize tyzdenny) stoji 248,98 €
Tak u nás v dedine sa strašne veľa platí
My mame doma 2 kuki
220 a 120 a to je posledný rok som povedala musíme sa zmestiť už len do 220 lebo nebudem platiť o rok toľko nás je doma 6 ľudí
@stela01 u nás podľa mňa sa triedia ľudia, lebo sľubovali, že znížia poplatky, lenže predminulý rok strašne to zdražili, tak neviem, ...príde mi to ako biznis pre niekoho...
My platime do 100€ za rok,vyvoz ko kazde 2t. Ostatne je raz za mesiac. A nadoby mozme mat aj 5

Staci ist na web mesta a tam pohladat cenu