MUDr. Andrej Živica, PhD. - recenzie
dakujem za kazdy komentár
ano gynekolog sa volá tak
Ja unho mám kartu ale chcem si ju dať inde. Pretože napr termín pôrodu mi vypočítal o celý mesiac zle. Potom som mala cistu... Takže tak už v nemocnici na Myjave mi povedal doktor primár MUDr Šťastný že mám dať kartu inde. A čo som počula v nem. Na Myjave od zen čo k nemu chodili tak sa sťažovali. Takže za mňa skús hľadať inde
@deniska2107 dakujem pekne nevies aky je tam dobry gynekolog?
@nikol1316 no ver mi keby viem už mám dávno kartu inde ja tu v Senici bývam chvíľku takže by som bola také rada za nejakú dobrú radu.
ja tiez prave, ja tiez mam cystu a mi ju nenasiel a druhy lekar mi ju nasiel, tak preto som sa pytala na fori ci je fajn
@deniska2107 ja tiez prave, ja tiez mam cystu a mi ju nenasiel a druhy lekar mi ju nasiel, tak preto som sa pytala na fori ci je fajn
@nikol1316 No asi nie. Ja som 2 mesiace po pôrode mám už po šesť nedelke. Dostala som menzes ale veľmi silný nikdy som taký nemala. Idú zomna hrudky až. A bolí mňa v podbrušku. A v tehu som mala cistu 22 mm. Tak som šla k nemu že všetko je ok. No ako cítim že nieje všetko v poriadku. Tak na druhý týždeň ostáva manžel doma z malým a ja pôjdem na Myjavu skúsiť nejakého lekára nájsť ale ak to pôjde rada by som šla k šťastnému. A zrovna mňa aj prehledne. Lebo živica si mislym nieje dobrí mne sa pomýlil v termíne o 5 týždňov. A to mi hovoril že malý sa mi narodi maličký a podvyziveny. Ja som plakala... Narodil sa mal 3500 gramu a 51 CM. A hovorím mu prečo podvyziveny. Chápala by som to keby fajčím ale ja nefajčím nič. Potom sa mi narodil zo sepsov. Tak ho prevážali do Trenčína. Bol dlho bez plodovej vody. A teraz jedna pani keď som tu dávala príspevok mi písala že to myvaju deti keď sa narodia v tedy keď matka má infekciu.... Tak som šla za ním a pýtala sa ho na to a jeho odpoveď že to je bežné u tehotných. Tak som mu precistila žalúdok ani mi nepovedal ani lieky mi nenasadil. No proste nič. A tá sestrička je také veľmi vydarená.... Ako hovorím musím si zohnať iného lekára/rku...
@deniska2107 aj mne sa narodila malicka zo sepsov aj ja som mala a to co ty spominas este som mala aj kliestovy porod tiez som myslela ze to nikdy neprejde, mavala som stale navaly tepla ako vravis ty silny menzes ktory mi zostal a zostali mi aj krvne zrazeniny popri menzese no ja som rodila v zahranici a tu nedavaju lieky ziadne aby si nedostala sepsu pred tym lebo ja som mala streptokoka b tam dole a nerobili mi ziadny ster ale malicka dostala hned antibiotika dva tyzdne a lezala na are a hovorili nam ze moze aj zomriet ...teraz ma dva roky a este len pred pol rokom som sa zacala citit lepsie a opakuju sa mi od porodu pravidelne zapaly co som dovtedy nikdy nemavala...tiez som sa pytala zivicu co na to a to co mi dal tak mi zabere vzdy len na mesiac a znova no...budeme musiet pohladat, neboj bude lepsie len musis tomu dat cas..ja mam tiez cystu 3,8 cm a on vravi ze ju nevidi tak musim pohladat niekoho pretoze nechcem prist o vajecnik
@nikol1316 no ja sa nestačím čudovať čo je to za lekára. Dúfam že nájdem dobrého lekára/rku. Ale inak veľa šťastia
@nikol1316 aj malý to mal 50% že prežije a 50% mohlo zomrieť.

@nikol1316 Skusenosti so zivicou? Nieco mi uslo?
Alebo gynekolog sa vola Zivica? Potom je to "so Zivicom".