icon

MUDr. Andrej Živica, PhD. - recenzie

nikol1316
29. jún 2021

dakujem za kazdy komentár

nafka0483
29. jún 2021

@nikol1316 Skusenosti so zivicou? Nieco mi uslo?
Alebo gynekolog sa vola Zivica? Potom je to "so Zivicom".

nikol1316
autor
30. jún 2021

ano gynekolog sa volá tak

deniska2107
5. nov 2021

Ja unho mám kartu ale chcem si ju dať inde. Pretože napr termín pôrodu mi vypočítal o celý mesiac zle. Potom som mala cistu... Takže tak už v nemocnici na Myjave mi povedal doktor primár MUDr Šťastný že mám dať kartu inde. A čo som počula v nem. Na Myjave od zen čo k nemu chodili tak sa sťažovali. Takže za mňa skús hľadať inde

nikol1316
autor
5. nov 2021

@deniska2107 dakujem pekne nevies aky je tam dobry gynekolog?

deniska2107
5. nov 2021

@nikol1316 no ver mi keby viem už mám dávno kartu inde ja tu v Senici bývam chvíľku takže by som bola také rada za nejakú dobrú radu.

nikol1316
autor
5. nov 2021

ja tiez prave, ja tiez mam cystu a mi ju nenasiel a druhy lekar mi ju nasiel, tak preto som sa pytala na fori ci je fajn

nikol1316
autor
5. nov 2021

@deniska2107 ja tiez prave, ja tiez mam cystu a mi ju nenasiel a druhy lekar mi ju nasiel, tak preto som sa pytala na fori ci je fajn

deniska2107
5. nov 2021

@nikol1316 No asi nie. Ja som 2 mesiace po pôrode mám už po šesť nedelke. Dostala som menzes ale veľmi silný nikdy som taký nemala. Idú zomna hrudky až. A bolí mňa v podbrušku. A v tehu som mala cistu 22 mm. Tak som šla k nemu že všetko je ok. No ako cítim že nieje všetko v poriadku. Tak na druhý týždeň ostáva manžel doma z malým a ja pôjdem na Myjavu skúsiť nejakého lekára nájsť ale ak to pôjde rada by som šla k šťastnému. A zrovna mňa aj prehledne. Lebo živica si mislym nieje dobrí mne sa pomýlil v termíne o 5 týždňov. A to mi hovoril že malý sa mi narodi maličký a podvyziveny. Ja som plakala... Narodil sa mal 3500 gramu a 51 CM. A hovorím mu prečo podvyziveny. Chápala by som to keby fajčím ale ja nefajčím nič. Potom sa mi narodil zo sepsov. Tak ho prevážali do Trenčína. Bol dlho bez plodovej vody. A teraz jedna pani keď som tu dávala príspevok mi písala že to myvaju deti keď sa narodia v tedy keď matka má infekciu.... Tak som šla za ním a pýtala sa ho na to a jeho odpoveď že to je bežné u tehotných. Tak som mu precistila žalúdok ani mi nepovedal ani lieky mi nenasadil. No proste nič. A tá sestrička je také veľmi vydarená.... Ako hovorím musím si zohnať iného lekára/rku...

nikol1316
autor
5. nov 2021

@deniska2107 aj mne sa narodila malicka zo sepsov aj ja som mala a to co ty spominas este som mala aj kliestovy porod tiez som myslela ze to nikdy neprejde, mavala som stale navaly tepla ako vravis ty silny menzes ktory mi zostal a zostali mi aj krvne zrazeniny popri menzese no ja som rodila v zahranici a tu nedavaju lieky ziadne aby si nedostala sepsu pred tym lebo ja som mala streptokoka b tam dole a nerobili mi ziadny ster ale malicka dostala hned antibiotika dva tyzdne a lezala na are a hovorili nam ze moze aj zomriet ...teraz ma dva roky a este len pred pol rokom som sa zacala citit lepsie a opakuju sa mi od porodu pravidelne zapaly co som dovtedy nikdy nemavala...tiez som sa pytala zivicu co na to a to co mi dal tak mi zabere vzdy len na mesiac a znova no...budeme musiet pohladat, neboj bude lepsie len musis tomu dat cas..ja mam tiez cystu 3,8 cm a on vravi ze ju nevidi tak musim pohladat niekoho pretoze nechcem prist o vajecnik

deniska2107
5. nov 2021

@nikol1316 no ja sa nestačím čudovať čo je to za lekára. Dúfam že nájdem dobrého lekára/rku. Ale inak veľa šťastia

deniska2107
5. nov 2021

@nikol1316 aj malý to mal 50% že prežije a 50% mohlo zomrieť.