MUDr. Bibiána Bajteková - komunikácia cez e-mail
Ahojte prosím Vás tie ktoré chodíte k tejto pani doktorke do Šaštín, odpisuje na maily? Lebo písala som im mail a žiadna odpoveď, volať veľmi nechcem lebo minule ma sestrička trosku zvozila že prečo vyvolávam že oni nemajú čas a mam si zavolať keď majú nestránkový deň.
Zrovna dnes som od nej prešla k inému lekárovi. Neskutočne dlhá čakacia doba, v čakárni sa čaká od 2 hodín vyššie, ak nemáte zaplatený balík, ktorý si odmietam platiť z princípu, môžete sa objednať telefonicky len v stredu a to v časovom okne 9-11. Volala som tam celé dve hodiny, buď mi hovor zrušili, alebo nezdvihli. Na mail mi neodpovedajú, pretože nemám zaplatený balík, ktorý pokrýva mailovú komunikáciu. Taktiež sa odmietajú akokoľvek prispôsobiť s termínom objednania, skrátka, ak nemáte zaplatený ten úžasný balík, dajú vám jeden termín a hotovo. Mne to už prišlo ako nátlak. Nemyslím si, že by v rámci toho balíka ponúkali čosi navyše, komunikácia so sestrou mi príde ako normálna vec, nie ako vymoženosť, ktorú treba financovať zvlášť. Sestrička príjemná, ale v konečnom dôsledku viac negatív ako pozitív.

@anonym_autor Zdravím,
My chodíme aj s dcérou a áno komunikujú aj cez email ale máme zaplatený Komfort balík