icon

Poradíte dobrého makléra v Senici alebo Skalici?

14. feb 2026

Ahojte poradíte mi dobrého makléra v Senici, Skalici ?
Predávam dom a neviem sa rozhodnúť ktorú realitnú kanceláriu osloviť. V minulosti som mala veľmi zlú skúsenosť s jednou maklérkou. Tak si chcem spraviť popredu prehľad. Lebo volajú mi aj RK na inzerát. Ale skôr si chcem vybrať sama podľa skúseností a odporúčaní iných.

rozculena
14. feb 2026

napíš mi,mám dobré skúsenosti,odporúčala som ho aj iným,vždy v pohode.Nechcem dávať verejne....

alkoholik
14. feb 2026

Kcomu potrebujte maklerku? Cely predaj zvladnete bez ... A ostanu vam aj €...

rozculena
15. feb 2026
@alkoholik

Kcomu potrebujte maklerku? Cely predaj zvladnete bez ... A ostanu vam aj €...

@alkoholik hej,to si myslela aj moja sesternica...zmluva z netu stiahnutá...a potom problémy....
Ja som sa o nič nestarala,nafotil byt,urobil video,odviezol ma k právnikovi,chodil so záujemcami na prehliadky,odviezol ma do banky,jeho provízia ma nijako nebolela.....Peniaze na druhý deň na účte.
A moja kamoška,ktorá je chorá,nemá nikoho,by sama byt nepredala...

alkoholik
15. feb 2026

Nemyslim zmluvu ( tu vam cez internet ) staci poslat udaje spravia za cca 150€ on pracnici. Aj s vkladom na kataster ktomu. Ale ano chapem vasmu strachu.

hanka_se
15. feb 2026

My sme predavali byt cez Doreal - Mirka Adamcikova, vsetko super. Neodporucam p. Krcovu, velmi zla skusenost

autor
Dnes o 06:01
@hanka_se

My sme predavali byt cez Doreal - Mirka Adamcikova, vsetko super. Neodporucam p. Krcovu, velmi zla skusenost

@hanka_se fakt ? Na mu práveže som počula samé chváli.