Vymenené balíčky Packeta
Dobry den mamicky, prosim Vas, neprisiel niektorej omylom balicek cez Packetu/Zasielkovnu s detskymi kozenymi sandalkami? Foto pridam.
Posielala som ich jednej pani a jej namiesto toho prisla kabelka 😞 Foto tiez pridam.
S Packetou komunikujeme, ale skusim sa aj tu spytat...
Vymenili stitky na balickoch, cize nejako nevieme dohladat, kam mal balicek ist.
Dakujeme za pomoc 😉

@hanka_se mne sa toto stalo pred Vianocami jeden rok, ze zamenili stitky, ale to museli na podacom mieste. Ja som namiesto 3 kil orechov dostala nejaku suciastku do auta, ani neviem, ci bola funkcna. Nic sa nedoriesilo s Packetou, ich chyba to nebola, ale niekoho, kto nalepoval stitky na podacom mieste. Alebo to bolo v mojom pripade naschval...lebo to, co som dostala, vyzeralo ako haraburda.
@nevenka dakujem za skusenost
Ja som podavala cez z-box, cize zle nalepili v depe 😞
@nevenka dakujem za skusenost
Ja som podavala cez z-box, cize zle nalepili v depe 😞
@hanka_se aha, tak to je ich chyba teda. Ale ci to vedia dohladat, netusim...och...😔.
Ak by sa nasli dvaja, co to budu reklamovat, tak snad sa k tomu dopatrate.
Lebo o ten moj balicek som sa zaujimala len a pani, co mi posielala tie orechy, tak to riadne s nimi riesila, zlostila sa, urgovala. Nic nepomohlo. A ten druhy balicek, to nikto nehladal...tak u mna mozno slo aj o to, ze sa dakto ulakomil na orechy. Nechali sme to uz s pani tak a naklady sme si podelili, cast penazi za orechy mi vratila...aj ked to nebola jej chyba.
@hanka_se aha, tak to je ich chyba teda. Ale ci to vedia dohladat, netusim...och...😔.
Ak by sa nasli dvaja, co to budu reklamovat, tak snad sa k tomu dopatrate.
Lebo o ten moj balicek som sa zaujimala len a pani, co mi posielala tie orechy, tak to riadne s nimi riesila, zlostila sa, urgovala. Nic nepomohlo. A ten druhy balicek, to nikto nehladal...tak u mna mozno slo aj o to, ze sa dakto ulakomil na orechy. Nechali sme to uz s pani tak a naklady sme si podelili, cast penazi za orechy mi vratila...aj ked to nebola jej chyba.
@nevenka tak my tiez dufame, ze sa ozvu obe strany. Pani som samozrejme ponukla, ze usijem znovu, lebo tiez za to nemoze. A snad ked sa nenajdu, poriesime aspon poistenie, aj ked bolo len to zakladne 😞 Ale verim, ze sa dohladaju
Update: Balíček sa našiel a už je v správnych rukách 😍

@hanka_se mne sa toto stalo pred Vianocami jeden rok, ze zamenili stitky, ale to museli na podacom mieste. Ja som namiesto 3 kil orechov dostala nejaku suciastku do auta, ani neviem, ci bola funkcna. Nic sa nedoriesilo s Packetou, ich chyba to nebola, ale niekoho, kto nalepoval stitky na podacom mieste. Alebo to bolo v mojom pripade naschval...lebo to, co som dostala, vyzeralo ako haraburda.