Zatúlané mačiatko
dobrý deň.. pred hodinou sa ku mne zatulalo mozno dvojmesacne maciatko...nechcem ho pustit von aby ho nieco nezrazilo..zajtra sa pojdem popytat ci sa niekomu nastratilo ale spytam sa aj tu keby nahodou ci sa niekomu nestratil...

@walentina7 je..ale nechať si ho môžem iba do zajtra:(
@zubrienkazubrienka a potom?
@zubrienkazubrienka 🙂zlatíčko ❤️, asi susedom, popýtaj, napíš na stránku obce a na Facebooku, alebo povedz poštárke . Možno sa iba túla.
@nika523 teraz rano mu pojdem najst domov ze kde sa stratilo pokial nenajdem tak sa popytam kto by maciatko chcel
@zubrienkazubrienka nechceš si ho nechať? U teba by mu bolo dobre,
@zubrienkazubrienka podľa mňa to bude pouličné mača, prečo myslíš že niekomu patrí?
@nika523 ja by som si ho aj nechala lenze jedneho kocura uz mame a dalsieho tatko nechce no:(
@svokrinjazykmonika no neviem moze byt ale sam chodi na mačací záchod tak neviem ci nahoda alebo ho niekto na to uz naucil😅😄
V prvom rade ďakujem, že máš také dobré ❤️ a prichýlila si ho aspoň na čas a v druhom rade ešte poradím, aby si skúsila kontaktovať nejaké občianske združenie vo vašom okolí, ktoré sa zaoberá mačičkami.
@zubrienkazubrienka aspoň na čas kým mu nenájdeš domov si ho nechaj, my takisto máme dve mačky a keď nájdem na ulici takú čo potrebuje pomoc vezmem domov a potom jej hľadám novy domov, môžeš osloviť aj nejaký útulok alebo OZ a oni mu budú hľadať len ho asi nevezmú lebo všade je plno, budú mu hľadať domov a zatiaľ ho budeš mať ty, to je veľká pomoc, ja som takto mala už veľa mačiek a všetky sa adoptovali,